Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

pinus-bestellen-bezorgen

Pinus online bestellen

De Pinus eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijkingssite check je veel nuttige info over deze Pinus. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de aangesloten winkels. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Blauw, Bruin, Groen. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Juni. De uiteindelijke hoogte is 1000 cm. Dit type Pinus is te koop voor prijzen v.a. €26,75.

Naam boomPinus
Latijnse naamPinus
Prijsindicatie€26,75
KleurBlauw, Bruin, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenJuni

Pinus (Pinus) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Pinus geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen verschaffen schaduw, zorgen voor zuurstof en dieren zijn er gek op. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Pinus een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, een aanhangwagen is niet nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Met deze dienst wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je betrouwbare online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Pinus Pinus kunt kunt vinden. Of bekijk meer informatie over de Perzikboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus (Pinus) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Pinus kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Let ook op andere aspecten zoals bewatering, groeiwijze, wortels, snoeiwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Pinus Pinus kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het essentieel om de grond vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de droge hete zomermaanden adviseert de kweker om wat aanvullend water bij te geven.

Pinus goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Overzicht type PinusBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Pinus Pinus thuis laten leveren?

Je kunt de Pinus makkelijk en snel bij u thuis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere varianten, hoogtes en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen of mest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Pinus aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een erkende tuinman. Met deze extra service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je ervanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin en grind, worteldoek, straatwerk, bekabeling, stronken en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie