Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Sneeuwbal op stam (Viburnum plicatum ‘Tennessee’)

sneeuwbal-op-stam-viburnum-plicatum-tennessee-bestellen-bezorgen

Sneeuwbal op stam (Viburnum plicatum ‘Tennessee’) online bestellen

De Sneeuwbal op stam (Viburnum plicatum ‘Tennessee’) gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijker lees je uitgebreide informatie over deze Sneeuwbal. Je kunt direct online bestellen bij een van onze partners. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Mei, Juni. De maximale hoogte is ongeveer 400 cm. Dit type Sneeuwbal op stam is al te koop voor €82,50.

Naam boomSneeuwbal op stam (Viburnum plicatum ‘Tennessee’)
Latijnse naamViburnum plicatum Tennessee
CategorieSneeuwbal
Prijsindicatie€82,50
KleurenWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei, Juni

Sneeuwbal op stam (Viburnum plicatum Tennessee) thuis bezorgen ([maandjaar])

De Viburnum plicatum ‘Tennessee’ is tegenwoordig erg populair. Bomen zorgen voor een eigen microklimaat, zorgen voor zuurstof en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Sneeuwbal een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit heeft allerlei voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, een aanhangwagen is niet nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hierna vergelijk je erkende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Sneeuwbal op stam Viburnum plicatum Tennessee online kopen kan. Of bekijk meer over de Wilg (Salix irrorata).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Viburnum plicatum Tennessee (Sneeuwbal op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom laten leveren

  Veel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Een boom is een levend product. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Een dag voor levering ontvang je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Sneeuwbal op stam gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Andere aspecten die van belang zijn: tegelwerk, wortels, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Sneeuwbal op stam Viburnum plicatum Tennessee is aan te planten in Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en controleer of de boom niet te diep staat. Gebruik eventueel boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het essentieel om de grond vochtig te houden. Met name in de bloeimaanden (Mei, Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. In de drogere maanden raden we aan wekelijks te sproeien.

Sneeuwbal op stam goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk opties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Tips en informatie over de Viburnum plicatum ‘Tennessee’

Viburnum plicatum ‘Tennessee’ is een mooie Japanse sneeuwbal op stam. In mei en juni bloeit deze Viburnum veelvuldig met witte schermvormige bloemen. Deze bloemen ruiken heerlijk en trekken vlinders en bijen aan. Na de bloei groeien er rode bessen aan die in het najaar verkleuren naar zwart. Het blad van de Viburnum plicatum ‘Tennessee’ verkleurd in het najaar rood. Gebruik bij het aanplanten Tuinturf en boompalen voor een goeie start. De maximale groeihoogte is ongeveer 400 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid, Opgaand. Qua kleuren zie je voornamelijk Wit. De groeiperiode is Mei, Juni. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk: deze Sneeuwbal is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst mooie herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Wilg (Salix irrorata).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormBreed / verspreid, Opgaand
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Viburnum plicatum ‘Tennessee’ [maandjaar]
Welke kleur heeft het blad van de Viburnum plicatum Tennessee?

De bladkleur is Wit. De bloeitijd is Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, puin, straatwerk, bekabeling enz. Zo kan de boom goed wortelen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Sneeuwbal op stam?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat en niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Viburnum plicatum Tennessee Sneeuwbal op stam in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt de Sneeuwbal op stam probleemloos aan huis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en andere benodigdheden zoals boompalen, bamboestokken en bemesting. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt plus minus een week.

Wat betekent aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Viburnum plicatum Tennessee aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een ervaren tuinman. Met deze extra service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Belangrijk: de aanplantplek moet vrij zijn van stronken, worteldoek, oude wortels, straatwerk, puin en grind en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie