Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

sneeuwbal-bestellen-bezorgen

Sneeuwbal online bestellen

De Sneeuwbal voordelig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijkingssite vind je handige informatie over deze Sneeuwbal. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de aangesloten winkels. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei, Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 400 cm. Dit type Sneeuwbal is al te bestellen vanaf €82,50.

Naam boomSneeuwbal
Latijnse naamViburnum
Vanafprijs€82,50
KleurenWit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei, Juni

Sneeuwbal (Viburnum) laten bezorgen in de tuin (februari 2024)

De Viburnum is tegenwoordig erg populair. Bomen geven koele plekken in de tuin, ze produceren zuurstof en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is dit type Sneeuwbal zeker een hele leuke mogelijkheid. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je diverse online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Sneeuwbal Viburnum online kopen kan. Of bekijk meer over de Rode esdoorn.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Viburnum (Sneeuwbal) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Levering van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Sneeuwbal plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Je moet ook zeker rekening houden met schaduw, bewatering, groeiwijze, wortels.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Sneeuwbal Viburnum kan men aanplanten in Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Vermijd altijd wit straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de boom voldoende water geven. Met name in de groeimaanden (Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot de zomerperiode achter de rug is. In een periode van droogte raden we aan wekelijks te sproeien.

Sneeuwbal goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Soorten en typesBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Viburnum Sneeuwbal in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan een Sneeuwbal zonder gedoe in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen, bamboestokken of potgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Viburnum aanbieding bezorgd en geplant door een ervaren boomexpert. Daardoor wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat het altijd correct wordt neergezet. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Belangrijk: de plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van bekabeling, puin en grind, worteldoek, oude wortels, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie