Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

cephalotaxus-cephalotaxus-harringtonia-fastigiata-bestellen-bezorgen

Cephalotaxus (Cephalotaxus harringtonia ‘Fastigiata’) online bestellen

De Cephalotaxus (Cephalotaxus harringtonia ‘Fastigiata’) gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze website bieden wij uitgebreide informatie over deze Taxus. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April tot Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 250 cm. Deze Cephalotaxus is al te bestellen vanaf €14,95.

Naam boomCephalotaxus (Cephalotaxus harringtonia ‘Fastigiata’)
Latijnse naamCephalotaxus harringtonia Fastigiata
CategorieTaxus
Prijsindicatie€14,95
KleurenGroen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril tot Juni

Cephalotaxus (Cephalotaxus harringtonia Fastigiata) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Cephalotaxus harringtonia ‘Fastigiata’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen geven plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en zorgen voor wat extra privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is dit type Taxus iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Cephalotaxus Cephalotaxus harringtonia Fastigiata online bestellen kan. Of bekijk meer over de Smalle coniferenhaag (Thuja occidentalis ‘Smaragd’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cephalotaxus harringtonia Fastigiata (Cephalotaxus) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Cephalotaxus kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Let ook op andere aspecten zoals wortels, tegelwerk, schaduw, snoeiwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  De Cephalotaxus Cephalotaxus harringtonia Fastigiata kunt u aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Onderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Met name in het groeiseizoen (April tot Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de droge hete zomermaanden wordt het aanbevolen om wat aanvullend water bij te geven.

Cephalotaxus goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Tips en informatie over de Cephalotaxus harringtonia ‘Fastigiata’

De Cephalotaxus harringtonia ‘Fastigiata’ is een conifeer met opgaande groei in waaiervorm. De ‘Fastigiata’ wordt max. 250cm hoog en kan 150cm breed worden. Het glimmende, naaldachtige blad is donkergroen. De ‘Fastigiata’ is winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Fastigiata’ komt vanwege zijn bijzondere vorm het beste tot zijn recht als solitair, maar doet het ook goed op de hoek van een border en kan zelfs als haagplant gebruikt worden. De Cephalotaxus harringtonia ‘Fastigiata’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, lichtzure, voedselrijke grond in de halfschaduw. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 250 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Zuilvormig. De kleur van het blad is Groen. De bloeiperiode is April tot Juni. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Opmerking: deze Taxus is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Smalle coniferenhaag (Thuja occidentalis ‘Smaragd’).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormZuilvormig
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Cephalotaxus harringtonia ‘Fastigiata’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Cephalotaxus harringtonia Fastigiata?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen. Hij komt tot bloei in April tot Juni. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar je de boom plant moet schoon zijn, dus geen bekabeling, oude beplanting, puin, straatwerk enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Cephalotaxus?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat of droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Cephalotaxus harringtonia Fastigiata Cephalotaxus aan huis laten bezorgen?

Jij kan een Cephalotaxus moeiteloos en snel bij u thuis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je verschillende formaten en andere benodigdheden zoals binddraad en bemesting. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Cephalotaxus harringtonia Fastigiata aanbieding afgeleverd en aangeplant door een ervaren tuinman. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Soms krijg je zelfs extra garantie. Advies: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, worteldoek, bekabeling, puin en grind, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie