Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

smalle-coniferenhaag-thuja-occidentalis-smaragd-bestellen-bezorgen

Smalle coniferenhaag (Thuja occidentalis ‘Smaragd’) online bestellen

De Smalle coniferenhaag (Thuja occidentalis ‘Smaragd’) direct online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op Bomenbezorgen.nl check je informatie en eigenschappen van deze Coniferen. Je kunt direct online bestellen bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De bladkleur is mooi: Geel, Groen. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 400 cm. Dit type Smalle coniferenhaag kan jij online kopen vanaf €2,10.

Naam boomSmalle coniferenhaag (Thuja occidentalis ‘Smaragd’)
Latijnse naamThuja occidentalis Smaragd
CategorieConiferen
Vanafprijs€2,10
KleurGeel, Groen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Smalle coniferenhaag (Thuja occidentalis Smaragd) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Thuja occidentalis ‘Smaragd’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen zorgen voor koele plekken in de tuin, reinigen de lucht en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Coniferen een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Bij deze service wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je diverse online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Smalle coniferenhaag Thuja occidentalis Smaragd online bestellen kan. Of bekijk meer over de Laurierboom (Prunus laurocerasus boom).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Thuja occidentalis Smaragd (Smalle coniferenhaag) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Smalle coniferenhaag kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, bewatering, tegelwerk, schaduw.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Smalle coniferenhaag Thuja occidentalis Smaragd kunt u aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode is het noodzakelijk om de grond regelmatig te bevochtigen.

Smalle coniferenhaag goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Thuja occidentalis ‘Smaragd’

De Smalle coniferenhaag Thuja occidentalis ‘Smaragd’ is een rustig groeiende, exclusieve haagconifeer met compacte, opgaande groei. De Smalle coniferenhaag Thuja occidentalis ‘Smaragd’ kan tot 400cm hoog worden. Het blad is smal en compact. De Smalle coniferenhaag Thuja occidentalis ‘Smaragd’ groeit met lichtgroene scheuten die langzaam iets donkerder kleuren. De Thuja occidentalis ‘Smaragd’ is zeer winterhard en groenblijvend. Vanwege de compacte groei hoeft u de Smalle coniferenhaag Thuja occidentalis ‘Smaragd’ niet te snoeien in de breedte. De Thuja occidentalis ‘Smaragd’ komt het beste tot zijn recht in een haag, die door de kleur en de strakke, compacte groei van de Thuja occidentalis ‘Smaragd’ een exclusieve aanblik heeft. Tuinplant.nl kweekt veel maten van deze haagconifeer zelf. De Thuja occidentalis ‘Smaragd’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturft gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 400 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Compact, Zuilvormig. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel, Groen. De bloeitijd is Maart, April, Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Goed om te weten: deze Coniferen is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Laurierboom (Prunus laurocerasus boom).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormCompact, Zuilvormig
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Thuja occidentalis ‘Smaragd’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Thuja occidentalis Smaragd?

De kleur van het blad is Geel, Groen. De bladeren komen tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen bekabeling, oude wortels, puin, stronken enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Welk standplaats is geschikt voor de Smalle coniferenhaag?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let op schuttingen & overkappingen: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Kijk ook goed naar bladverlies en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Thuja occidentalis Smaragd Smalle coniferenhaag bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan een Smalle coniferenhaag makkelijk en snel in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende hoogtes, varianten en andere essentials zoals set met boompalen of grond voeding. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Thuja occidentalis Smaragd aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een vakbekwame boomexpert. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je zeker dat het juist geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten moet schoon zijn, dus geen stronken, worteldoek, straatwerk, bekabeling, puin en grind en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie