Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

taxus-bestellen-bezorgen

Taxus online bestellen

De Taxus goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit portaal check je handige informatie over deze Taxus. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomspecialisten en verkooppunten. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom netjes voor jou geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Rood. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 500 cm. Deze Taxus is al te koop voor €584,95.

Naam boomTaxus
Latijnse naamTaxus baccata
Vanafprijs€584,95
KleurenGroen, Rood
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Taxus (Taxus baccata) thuis laten bezorgen (maart 2024)

De Taxus baccata is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, ecologisch evenwicht en dieren zijn er gek op. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is dit type Taxus een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, een aanhangwagen is niet nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hierna vergelijk je erkende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Taxus Taxus baccata online kunt bestellen. Of bekijk alles over de Steeneik.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Taxus baccata (Taxus) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt een dag van tevoren een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Taxus plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk ook goed aan bewatering, snoeiwerk, schaduw, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Taxus Taxus baccata kan je volgens de kweker planten in Alle, Droge grond, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond. Vermijd altijd wit straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Til de boom voorzichtig in het gat en controleer of de boom niet te diep staat. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om de grond vochtig te houden. Vooral in de groeimaanden (Maart, April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Bij een droge periode wordt aangeraden om wat aanvullend water bij te geven.

Taxus goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Soorten en typesBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe snel kan ik de Taxus baccata Taxus aan huis laten bezorgen?

Je kunt de Taxus gemakkelijk laten leveren aan huis. Via internet bestel je verschillende formaten en andere essentials zoals boompalen, bamboestokken en grondmest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Taxus baccata aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een betrouwbare boomspecialist. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je er rustig vanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Niet vergeten: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, oude wortels, stronken, puin en grind, straatwerk en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie