Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

groene-treurbeuk-fagus-sylvatica-pendula-bestellen-bezorgen

Groene treurbeuk (Fagus sylvatica ‘Pendula’) online bestellen

De Groene treurbeuk (Fagus sylvatica ‘Pendula’) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit portaal bieden wij veel info en tips voor deze Treurboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de boomexperts of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Groen. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei. De uiteindelijke hoogte is 300 cm. Deze Groene treurbeuk is te koop voor prijzen v.a. €67,50.

Naam boomGroene treurbeuk (Fagus sylvatica ‘Pendula’)
Latijnse naamFagus sylvatica Pendula
CategorieTreurboom
Vanafprijs€67,50
KleurenGroen
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Groene treurbeuk (Fagus sylvatica Pendula) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Fagus sylvatica ‘Pendula’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen geven schaduwrijke plekken, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en dieren zijn er gek op. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is dit type Treurboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit heeft allerlei voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Groene treurbeuk Fagus sylvatica Pendula online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Zwarte Els (Alnus Glutinosa).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Fagus sylvatica Pendula (Groene treurbeuk) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Een boom is een levend organisme. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Een dag voor levering ontvang je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die het water goed afvoert en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Groene treurbeuk voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk ook goed aan schaduw, wortels, bewatering, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Groene treurbeuk Fagus sylvatica Pendula is aan te planten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om hem te verankeren.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de kluit nat te houden. Vooral in de bloeiperiode (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat deze in blad komt tot het blad valt in de herfst. In de warme maanden adviseren wij om wekelijks te sproeien.

Groene treurbeuk goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Adviezen en informatie over de Fagus sylvatica ‘Pendula’

De groene treurbeuk op stam (Fagus sylvatica ‘Pendula’) is een slanke boom met hangende takken. De groene treurbeuk (Fagus sylvatica ‘Pendula’) houd in de winter ongeveer 1 derde van het blad vast. De ovale, heldergroene bladeren van de groene treurbeuk hebben een golvende rand en worden in de herfst oranjebruin. Plaats een boompaal bij de groene treurbeuk en gebruik aanplantgrond bij het planten. De maximale hoogte ligt op ongeveer 300 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Treurvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Groen. De bloeitijd is Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Treurboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Zwarte Els (Alnus Glutinosa).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormTreurvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Fagus sylvatica ‘Pendula’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Fagus sylvatica Pendula?

De bladkleur is Groen. De bloeitijd is Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar je de boom plant moet schoon zijn, dus geen straatwerk, oude wortels, bekabeling, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Groene treurbeuk?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat of droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan bladverlies en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Fagus sylvatica Pendula Groene treurbeuk bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Groene treurbeuk gemakkelijk laten leveren aan huis. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals een boompalenset en grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat betekent aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Fagus sylvatica Pendula aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een ervaren hovenier. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van stronken, puin en grind, straatwerk, worteldoek, bekabeling en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie