Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

treur-gouden-regen-op-stam-laburnum-alpinum-pendulum-bestellen-bezorgen

Treur gouden regen op stam (Laburnum alpinum ‘Pendulum’) online bestellen

De Treur gouden regen op stam (Laburnum alpinum ‘Pendulum’) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op Bomenbezorgen.nl bekijk je informatie en eigenschappen van deze Treurboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Geel. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei, Juni. De maximale hoogte is ongeveer 500 cm. Deze Treur gouden regen op stam is te koop voor prijzen v.a. €58,50.

Naam boomTreur gouden regen op stam (Laburnum alpinum ‘Pendulum’)
Latijnse naamLaburnum alpinum Pendulum
CategorieTreurboom
Verkoopprijs v.a.€58,50
KleurGeel
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei, Juni

Treur gouden regen op stam (Laburnum alpinum Pendulum) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Laburnum alpinum ‘Pendulum’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden verkoeling, ze dempen het geluid van de omgeving en dienen uitstekend als perceel afboording. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is deze Treurboom een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, een aanhangwagen is niet nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door deze expert worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Treur gouden regen op stam Laburnum alpinum Pendulum kunt bestellen (online). Of bekijk meer over de Stermagnolia (Magnolia stellata ‘Royal Star’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Laburnum alpinum Pendulum (Treur gouden regen op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw product wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Treur gouden regen op stam plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als bewatering, groeiwijze, wortels, snoeiwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Treur gouden regen op stam Laburnum alpinum Pendulum is aan te planten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het cruciaal om genoeg water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeimaanden (Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In een periode van droogte is het noodzakelijk om regelmatig extra water toe te dienen.

Treur gouden regen op stam goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Laburnum alpinum ‘Pendulum’

Laburnum alpinum ‘Pendulum’ (treur – alpengoudenregen­) op stam is een pracht in uw tuin. In mei tot en met juni bloeit deze gouden regen prachtige gele trossen bloemen. Na de bloei vormen er zaadpeulen aan de boom. Deze Laburnum alpinum ‘Pendulum’ op stam heeft een smalle treurende vorm en frisgroen blad. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en boompalen gebruiken. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Afhangend, Vertakt. Samenvatting van de kleur: Geel. De bloeiperiode is Mei, Juni. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Treurboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Stermagnolia (Magnolia stellata ‘Royal Star’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormAfhangend, Vertakt
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Laburnum alpinum ‘Pendulum’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Laburnum alpinum Pendulum?

De belangrijkste kleuren zijn Geel. De bloeitijd is Mei, Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, straatwerk, grind, oude beplanting enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Treur gouden regen op stam?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken, schaduw en wortels die doorschieten.

Kan ik de Laburnum alpinum Pendulum Treur gouden regen op stam thuis laten leveren?

Je kunt zo’n Treur gouden regen op stam lekker makkelijk laten leveren aan huis. Bij online bomenwinkels vind je meerdere varianten, hoogtes en extra’s zoals binddraad en potgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is circa 5 – 7 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Laburnum alpinum Pendulum aanbieding bezorgd en geplant door een professionele boomspecialist. Dankzij deze service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, oude wortels, bekabeling, puin en grind, worteldoek en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie