Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

treur-sierkers-op-stam-prunus-serrulata-kiku-shidare-zakura-stam-bestellen-bezorgen

Treur-sierkers op stam (Prunus serrulata ‘Kiku Shidare Zakura’ stam) online bestellen

De Treur-sierkers op stam (Prunus serrulata ‘Kiku Shidare Zakura’ stam) online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijker tref je veel informatie en verzorgingstips voor deze Treurboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Rood, Roze. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 200 cm. Deze Treur-sierkers op stam is al te bestellen vanaf €74,25.

Naam boomTreur-sierkers op stam (Prunus serrulata ‘Kiku Shidare Zakura’ stam)
Latijnse naamPrunus serrulata Kiku Shidare Zakura stam
CategorieTreurboom
Verkoopprijs v.a.€74,25
KleurenGroen, Rood, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Treur-sierkers op stam (Prunus serrulata Kiku Shidare Zakura stam) thuis bezorgen (april 2024)

De Prunus serrulata ‘Kiku Shidare Zakura’ stam is een aanwinst voor elke tuin. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, ze beperken wateroverlast en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Treurboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door de boomspecialist wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je populaire online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Treur-sierkers op stam Prunus serrulata Kiku Shidare Zakura stam online bestellen kan. Of bekijk meer informatie over de Meidoorn op stam (Crataegus monogyna ‘Compacta’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus serrulata Kiku Shidare Zakura stam (Treur-sierkers op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt meestal een dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Treur-sierkers op stam voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Let ook op andere aspecten zoals tegelwerk, bewatering, schaduw, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  Deze Treur-sierkers op stam Prunus serrulata Kiku Shidare Zakura stam plant je het beste in Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de bloeiperiode (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de warme periode voorbij is. Tijdens de droge hete zomermaanden is het slim om extra water te geven.

Treur-sierkers op stam goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Prunus serrulata ‘Kiku Shidare Zakura’ stam

Deze treur sierkers op stam (Prunus serrulata ‘Kiku Shidare’) is een prachtige treurvorm. De bladverliezende Japanse treur-sierkers (Prunus serrulata ‘Kiku Shidare’) is een rijk bloeiende treurboom, met bloemen van ongeveer 3 cm doorsnede. Wanneer het jonge blad uitloopt verandert de kleur geleidelijk van bronsgroen naar donker groen, en in de herfst ziet u een rijke verschijning van heldergeel tot oranje gekleurde bladeren. Plaats de treursierkers in een goede vocht doorlatende grond. Snoeien kunt u het beste doen na de bloei. Plaats een boompaal bij de boom en gebruik tuinplantengrond bij het planten. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 200 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Afhangend, Hangend, Treurvorm. De kleur van het blad is Groen, Rood, Roze. De bloeitijd is April, Mei. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: deze Treurboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden prachtige herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Meidoorn op stam (Crataegus monogyna ‘Compacta’).

Maximale hoogte200 cm
GroeivormAfhangend, Hangend, Treurvorm
Geschikte grondHumus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus serrulata ‘Kiku Shidare Zakura’ stam april 2024
In welke kleur komt het blad van de Prunus serrulata Kiku Shidare Zakura stam?

De kleur van het blad is Groen, Rood, Roze. De bladeren komen tot bloei in April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, worteldoek, oude beplanting, bekabeling enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Kies een van de volgende grondsoorten: Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Treur-sierkers op stam?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let erop dat hij voldoende vrij staat: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken, schaduw en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Prunus serrulata Kiku Shidare Zakura stam Treur-sierkers op stam in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan zo’n Treur-sierkers op stam moeiteloos en snel thuis laten afleveren. Via internet bestel je verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. set met boompalen of potgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Prunus serrulata Kiku Shidare Zakura stam aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige boomverzorger. Hierdoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat het proces op een goede manier verloopt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Advies: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen stronken, oude wortels, worteldoek, puin en grind, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie