Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

meidoorn-op-stam-crataegus-monogyna-compacta-bestellen-bezorgen

Meidoorn op stam (Crataegus monogyna ‘Compacta’) online bestellen

De Meidoorn op stam (Crataegus monogyna ‘Compacta’) goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit platform bekijk je informatie en eigenschappen van deze Meidoorn. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomexperts of tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Groen, Paars, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 350 cm. Dit type Meidoorn op stam is al te bestellen vanaf €138,50.

Naam boomMeidoorn op stam (Crataegus monogyna ‘Compacta’)
Latijnse naamCrataegus monogyna Compacta
CategorieMeidoorn
Vanafprijs€138,50
KleurGroen, Paars, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Meidoorn op stam (Crataegus monogyna Compacta) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Crataegus monogyna ‘Compacta’ is een echte eyecatcher. Bomen leveren verkoeling, ze dempen het geluid van de omgeving en zorgen voor wat extra privacy. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is dit type Meidoorn het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door deze expert worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In deze tabel vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Meidoorn op stam Crataegus monogyna Compacta online bestellen kan. Of bekijk meer informatie over de Weymouthden (Pinus strobus ‘Fastigiata’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Crataegus monogyna Compacta (Meidoorn op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Meidoorn op stam kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Andere aspecten die van belang zijn: schaduw, groeiwijze, tegelwerk, wortels.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Meidoorn op stam Crataegus monogyna Compacta kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het cruciaal om de boom voldoende water geven. Vooral in de bloeiperiode (Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In droge, warme zomers raden we aan de boom wat extra water te geven.

Meidoorn op stam goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Crataegus monogyna ‘Compacta’

De dwerg meidoorn op stam (Crataegus monogyna ‘Compacta’ ) heeft een bolvormige groeiwijze en kan tot 3 meter hoog worden. De meidoorn op stam (Crataegus monogyna ‘Compacta’ ) is geschikt voor de kleine tuinen.Deze meidoorn op stam doet het het best in voedingrijke goed vochtdoorlatende grond. Dezemeidoorn op stam heeft niet erg lange takken zonder doornen. De gelobte donkergroene bladeren kleuren in de herfst naar geel en in de lente heeft hij witte bloemtrossen die een aangename geur verspreiden. plaats een boompaal bij de meidoorn op stam en gebruik tuinplantengrond bij het planten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 350 cm. De groeiwijze is Bolvormig. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Paars, Wit. De bloeiperiode is Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Meidoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Weymouthden (Pinus strobus ‘Fastigiata’).

Maximale hoogte350 cm
GroeivormBolvormig
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Crataegus monogyna ‘Compacta’ april 2024
Wat is de kleur van de Crataegus monogyna Compacta?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Paars, Wit. De bladeren komen tot bloei in Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar je de boom plant dient compleet toegankelijk te zijn zonder grind, bekabeling, worteldoek, puin enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Meidoorn op stam?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Denk ook aan andere bewoners: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken, schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Crataegus monogyna Compacta Meidoorn op stam thuis laten leveren?

Jij kan een Meidoorn op stam moeiteloos en snel bij u thuis laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boompalenset of bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Crataegus monogyna Compacta aanbieding afgeleverd en aangeplant door een vakbekwame boomverzorger. Door deze handige service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en mag je erop vertrouwen dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Tip: de plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, puin en grind, worteldoek, bekabeling, oude wortels en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie