Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

treurbeuk-op-stam-fagus-sylvatica-rohan-weeping-bestellen-bezorgen

Treurbeuk op stam (Fagus sylvatica ‘Rohan Weeping’) online bestellen

De Treurbeuk op stam (Fagus sylvatica ‘Rohan Weeping’) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijkingssite check je veel praktische info over deze Treurboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomexperts of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleuren van het blad zijn Rood. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 2000 cm. Dit type Treurbeuk op stam is al te koop voor €104,75.

Naam boomTreurbeuk op stam (Fagus sylvatica ‘Rohan Weeping’)
Latijnse naamFagus sylvatica Rohan Weeping
CategorieTreurboom
Verkoopprijs v.a.€104,75
KleurenRood
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Treurbeuk op stam (Fagus sylvatica Rohan Weeping) bezorgen aan huis (juni 2024)

De Fagus sylvatica ‘Rohan Weeping’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, ze dempen het geluid van de omgeving en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Treurboom het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In deze tabel vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Treurbeuk op stam Fagus sylvatica Rohan Weeping kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Stermagnolia (Magnolia stellata ‘Waterlily’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Fagus sylvatica Rohan Weeping (Treurbeuk op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  Veel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Treurbeuk op stam plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Let ook op andere aspecten zoals snoeiwerk, schaduw, bewatering, wortels.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Treurbeuk op stam Fagus sylvatica Rohan Weeping kan aangeplant worden in Alle, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Zandgrond, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom komt te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Graaf boompalen in om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhouden

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (Maart, April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de droge hete zomermaanden wordt aangeraden om de kluit extra nat te houden.

Treurbeuk op stam goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Fagus sylvatica ‘Rohan Weeping’

De Fagus sylvatica ‘Rohan Weeping’ is een prachtige, rode treurbeuk op stam welke is geënt. Dit betekend dat de stam niet of nauwelijks meer zal groeien. De takken daarentegen zijn snelgroeiend. De Fagus sylvatica ‘Rohan Weeping’ heeft mooi donkerrood golvend blad. Het beste kunt u deze rode treurbeuk op stam tussen december en maart (het mag niet vriezen en geen volle zon) in vorm snoeien. Opgaande of kruisende takken kunt u terugsnoeien en dode takken kunt u verwijderen. Aanplanten met Aanplantgrond en boompalen. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 2000 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Hangend, Treurvorm. De kleur van het blad is Rood. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Zandgrond, Zure grond. Niet vergeten: deze Treurboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Stermagnolia (Magnolia stellata ‘Waterlily’).

Maximale hoogte2000 cm
GroeivormHangend, Treurvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Fagus sylvatica ‘Rohan Weeping’ juni 2024
Wat zijn de kleuren van de Fagus sylvatica Rohan Weeping?

De kleur van het blad is Rood. De boom groeit in Maart, April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. oude beplanting, bekabeling, worteldoek, straatwerk enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Treurbeuk op stam?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd ook rekening met de buren: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Kijk ook goed naar schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Op welke manier kan ik de Fagus sylvatica Rohan Weeping Treurbeuk op stam thuis laten bezorgen?

Jij kan de Treurbeuk op stam gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit allerlei soorten, maten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals set met boompalen of potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Fagus sylvatica Rohan Weeping aanbieding thuisbezorgd en geplant door een betrouwbare hovenier. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Belangrijk: de plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van bekabeling, puin en grind, straatwerk, oude wortels, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie