Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

stermagnolia-magnolia-stellata-waterlily-bestellen-bezorgen

Stermagnolia (Magnolia stellata ‘Waterlily’) online bestellen

De Stermagnolia (Magnolia stellata ‘Waterlily’) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit portaal bieden wij veel info en tips voor deze Magnolia. Of bestel direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleur van de boom is Groen, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April. De maximale hoogte is ongeveer 200 cm. Deze Stermagnolia is al te koop voor €29,95.

Naam boomStermagnolia (Magnolia stellata ‘Waterlily’)
Latijnse naamMagnolia stellata Waterlily
CategorieMagnolia
Vanafprijs€29,95
KleurenGroen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Stermagnolia (Magnolia stellata Waterlily) bezorgen aan huis (april 2024)

De Magnolia stellata ‘Waterlily’ is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor schaduwrijke plekken, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Magnolia het overwegen waard. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen aanhangwagen nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Hierbij wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Stermagnolia Magnolia stellata Waterlily online kopen kan. Of vind informatie en tips voor de Sikkelden (Cryptomeria japonica ‘Globosa Nana’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia stellata Waterlily (Stermagnolia) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Stermagnolia kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Let ook op andere aspecten zoals snoeiwerk, tegelwerk, wortels, bewatering.

 4. Het planten van de boom

  De Stermagnolia Magnolia stellata Waterlily kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Met name in het bloeiseizoen (April). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat deze in blad komt tot de zomerperiode achter de rug is. In de drogere maanden wordt het aanbevolen om wekelijks te sproeien.

Stermagnolia goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Vergelijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Aanvullende informatie over de Magnolia stellata ‘Waterlily’

De Magnolia stellata ‘|Waterlily’ is een klein blijvende magnolia, die daardoor ook geschikt is voor kleinere tuinen. De max. hoogte is 200 cm, hoger dan de gewone Magnolia stellata ‘Waterlily’. De bloei vindt plaats in april. Er verschijnen dan witte, stervormige bloemen aan de kale donkerbruine takken. Deze geuren heerlijk! De ‘Waterlily’ heeft bijzonder veel bloemblaadjes. Na de bloeit verschijnt het smalle, diepgroene blad. Dit valt na de herfst af. De Magnolia stellata ‘Waterlily’ is volledig winterhard. Toch kan de plant maar beter een beschutte standplaats krijgen i.v.m. het doodvriezen van de bloemknoppen. Plant de Magnolia stellata ‘Waterlily’ in een humeuze bodem in de halfschaduw. Gebruik hierbij Tuinplantengrond. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 200 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Opgaand, Zuilvormig. De kleur van het blad is Groen, Wit. Het groeiseizoen is in April. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Magnolia is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Sikkelden (Cryptomeria japonica ‘Globosa Nana’).

Maximale hoogte200 cm
GroeivormOpgaand, Zuilvormig
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia stellata ‘Waterlily’ april 2024
Wat is de kleur van de Magnolia stellata Waterlily?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, straatwerk, puin, oude beplanting enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Stermagnolia?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let erop dat hij voldoende vrij staat: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Houd ook rekening met bladverlies en doorschietende wortels.

Op welke manier kan ik de Magnolia stellata Waterlily Stermagnolia bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt de Stermagnolia eenvoudig bij u thuis laten bezorgen. Via internet bestel je diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals boom palenboor of bemesting. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Magnolia stellata Waterlily aanbieding afgeleverd en aangeplant door een gespecialiseerde boomspecialist. Daardoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen bekabeling, straatwerk, puin en grind, stronken, oude wortels en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie