Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

treurmoerbei-morus-alba-pendula-bestellen-bezorgen

Treurmoerbei (Morus alba ‘Pendula’) online bestellen

De Treurmoerbei (Morus alba ‘Pendula’) direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit platform bekijk je veel praktische info over deze Treurboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de weergegeven webshops of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Groen, Paars, Rood, Roze, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei. De uiteindelijke hoogte is 600 cm. Deze Treurmoerbei is al te bestellen vanaf €44,95.

Naam boomTreurmoerbei (Morus alba ‘Pendula’)
Latijnse naamMorus alba Pendula
CategorieTreurboom
Verkoopprijs v.a.€44,95
KleurGroen, Paars, Rood, Roze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Treurmoerbei (Morus alba Pendula) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Morus alba ‘Pendula’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen geven een eigen microklimaat, zorgen voor zuurstof en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is dit type Treurboom een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen aanhangwagen nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Hierbij wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In onderstaande tabel vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Treurmoerbei Morus alba Pendula online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Pruimbladige Meidoorn (Crataegus prunifolia ‘Splendens’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Morus alba Pendula (Treurmoerbei) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Treurmoerbei kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Let ook op andere aspecten zoals schaduw, tegelwerk, bewatering, snoeiwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Treurmoerbei Morus alba Pendula is aan te planten in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom komt te staan. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om genoeg water te geven. Vooral in de groeiperiode (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de zomerdagen wordt het aanbevolen om wekelijks te sproeien.

Treurmoerbei goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Morus alba ‘Pendula’

De treurmoerbei (Morus alba ‘Pendula’) is een mooie, karakteristieke, bladverliezende treurboom. De glanzende, grote, donkergroene bladeren van de treurmoerbei (Morus alba ‘Pendula’) worden in de herfst geel. Na het voorjaar komen de ovale, vlezige, roze, rode of paarse vruchten die eetbaar zijn in de zomer. Plaats bij de treurmoerbei een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 600 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Afhangend, Breed / verspreid, Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Groen, Paars, Rood, Roze, Wit. De bloeiperiode is Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Treurboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Pruimbladige Meidoorn (Crataegus prunifolia ‘Splendens’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormAfhangend, Breed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Morus alba ‘Pendula’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Morus alba Pendula?

De kleur van het blad is Groen, Paars, Rood, Roze, Wit. De bladeren komen tot bloei in Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, straatwerk, stronken, grind enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Treurmoerbei?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let op schuttingen & overkappingen: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Kijk ook goed naar overhangende takken en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Wanneer kan ik de Morus alba Pendula Treurmoerbei bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan de Treurmoerbei lekker makkelijk thuis laten afleveren. Bij online bomenwinkels vind je diverse soorten groottes en andere essentials zoals een boompalenset of mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Morus alba Pendula aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een erkende boomverzorger. Met deze extra service wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Niet vergeten: de plantplaats moet vrij zijn van worteldoek, bekabeling, stronken, straatwerk, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie