Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Vederesdoorn struikvorm (Acer negundo ‘Variegatum’)

vederesdoorn-struikvorm-acer-negundo-variegatum-bestellen-bezorgen

Vederesdoorn struikvorm (Acer negundo ‘Variegatum’) online bestellen

De Vederesdoorn struikvorm (Acer negundo ‘Variegatum’) eenvoudig online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijkingssite tonen wij veel nuttige informatie over deze Vederesdoorn. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van onze partners. Met de optionele aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Bont, Bontbladig, Geel, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April. De maximale hoogte is ongeveer 700 cm. Deze Vederesdoorn struikvorm is al te koop voor €11,95.

Naam boomVederesdoorn struikvorm (Acer negundo ‘Variegatum’)
Latijnse naamAcer negundo Variegatum
CategorieVederesdoorn
Prijsindicatie€11,95
KleurenBont, Bontbladig, Geel, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril

Vederesdoorn struikvorm (Acer negundo Variegatum) thuis laten bezorgen ([maandjaar])

De Acer negundo ‘Variegatum’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden verkoeling, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en bieden privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Vederesdoorn een uitstekende keuze. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Bij deze service wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In deze tabel vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Vederesdoorn struikvorm Acer negundo Variegatum online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Bonte glansmispel (Photinia x fraseri ‘Louise’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer negundo Variegatum (Vederesdoorn struikvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Vederesdoorn struikvorm kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals snoeiwerk, groeiwijze, wortels, schaduw.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Vederesdoorn struikvorm Acer negundo Variegatum kan aangeplant worden in Elke grondsoort. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Til de boom voorzichtig in het gat en controleer of de boom niet te diep staat. Monteer eventueel ook boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Met name in de groeimaanden (April). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de drogere maanden wordt het aanbevolen om de kluit extra nat te houden.

Vederesdoorn struikvorm goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Acer negundo ‘Variegatum’

De Acer negundo ‘Variegatum’, ook bekend als Vederesdoorn, is een breed uitgroeiende plant. In tegenstelling tot de meeste Acers, groeien de negundo soorten vrij snel. 5 jaar na aankoop kan deze plant dan ook al zo’n 4 meter hoog zijn. De maximale hoogte die deze plant bereikt is zo´n 7 meter. Dit maakt de heester een mooie blikvanger in de wat grotere border of tuin. De samengestelde bladeren van deze plant zijn groen met een opvallende witte rand en soms wit gevlekt. Het jonge blad is soms wat rozig. In de herfst kleurt het blad geel en daarna verliest deze plant het blad. In het voorjaar bloeit de plant met wit tot roze bloemen, die weinig opvallen. De plant haalt zijn sierwaarde dus echt uit het bijzondere blad. De Acer negundo ‘Variegatum’ is goed winterhard en behoeft weinig verzorging. Een zonnige tot halfschaduw plaats heeft de voorkeur. De bodem mag droog tot nat zijn, dit kan deze plant goed verdragen. Bij het planten is het altijd raadzaam om tuinturf te gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 700 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Breed / verspreid, Kroonvorm, Struikvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Bont, Bontbladig, Geel, Wit. De bloeiperiode is April. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Elke grondsoort. Let op: deze Vederesdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Bonte glansmispel (Photinia x fraseri ‘Louise’).

Maximale hoogte700 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm, Struikvorm
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Acer negundo ‘Variegatum’ [maandjaar]
Wat is de kleur van de Acer negundo Variegatum?

De bladkleur is Bont, Bontbladig, Geel, Wit. De bloeitijd is April. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar je de boom plant moet schoon zijn, dus geen bekabeling, straatwerk, grind, puin enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Elke grondsoort.

Wat is de beste standplaats voor de Vederesdoorn struikvorm?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan omwonenden: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Houd ook rekening met verlies van bladeren en wortelopdruk.

Kan ik de Acer negundo Variegatum Vederesdoorn struikvorm in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt de Vederesdoorn struikvorm gemakkelijk laten bezorgen tot in de tuin. Via het online tuincentrum koop je allerlei soorten, maten en andere benodigdheden zoals boompalen, bamboestokken en bemesting. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Acer negundo Variegatum aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame boomverzorger. Met deze extra service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat het altijd correct wordt neergezet. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Let op: de plek waar je het laat planten dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, stronken, straatwerk, puin en grind, worteldoek en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie