Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

vogelkers-prunus-padus-bestellen-bezorgen

Vogelkers (Prunus padus) online bestellen

De Vogelkers (Prunus padus) eenvoudig online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijkingssite vind je veel info en tips voor deze Vogelkers. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Wit, Zwart. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 800 cm. Deze Vogelkers is al te koop voor €46,25.

Naam boomVogelkers (Prunus padus)
Latijnse naamPrunus padus
CategorieVogelkers
Vanafprijs€46,25
KleurenGroen, Wit, Zwart
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Vogelkers (Prunus padus) thuis laten bezorgen (mei 2024)

De Prunus padus zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen schaduw, ze beperken wateroverlast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Vogelkers het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je diverse online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Vogelkers Prunus padus online kopen kan. Of bekijk meer over de Sierkers op stam (Prunus cistena).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus padus (Vogelkers) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend product. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Vogelkers voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Andere aspecten die van belang zijn: snoeiwerk, bewatering, schaduw, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Deze Vogelkers Prunus padus kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de grond vochtig te houden. Met name in de bloeiperiode (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de warme periode voorbij is. In droge, warme zomers wordt aangeraden om regelmatig extra water toe te dienen.

Vogelkers goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk opties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Prunus padus

De vogelkers (Prunus padus) is een bladverliezende, breed uitgroeiende, op jong leeftijd, kegelvormige boom. In het late voorjaar bloeit de vogelkers (Prunus padus) met witte bloemen. In de late zomer komen er in de vogelkers kleine, zwarte vruchten. Het donkergroene blad, van de vogelkers, wordt in de herfst geel. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De maximale hoogte ligt op ongeveer 800 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Afhangend, Breed / verspreid, Opgaand. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen, Wit, Zwart. Deze boom bloeit met name in April, Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Vogelkers is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Sierkers op stam (Prunus cistena).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormAfhangend, Breed / verspreid, Opgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus padus mei 2024
Welke kleur heeft het blad van de Prunus padus?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Wit, Zwart. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats dient vrij te zijn van straatwerk, oude wortels, oude beplanting, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Vogelkers?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te nat en niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en doorschietende wortels.

Hoe snel kan ik de Prunus padus Vogelkers aan huis laten leveren?

Je kunt deze Vogelkers zonder gedoe tot in de tuin laten leveren. Bij online bomenwinkels vind je diverse soorten groottes en andere essentials zoals tuinpalen of potgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Prunus padus aanbieding bezorgd en geplant door een gespecialiseerde boomexpert. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Belangrijk: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, bekabeling, oude wortels, straatwerk, stronken en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie