Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

vogelkers-bestellen-bezorgen

Vogelkers online bestellen

De Vogelkers goedkoop online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op deze website lees je handige informatie over deze Vogelkers. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van onze partners. Met de optionele aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Wit, Zwart. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 600 cm. Deze Vogelkers is al te bestellen vanaf €46,25.

Naam boomVogelkers
Latijnse naamPrunus padus
Verkoopprijs v.a.€46,25
KleurenGroen, Wit, Zwart
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Vogelkers (Prunus padus) thuis bezorgen (juni 2024)

De Prunus padus is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, verbeteren de luchtkwaliteit en bieden privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Vogelkers iets wat je kunt overwegen. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hierna vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Vogelkers Prunus padus kunt kunt vinden. Zie ook meer informatie over de Vijgenboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus padus (Vogelkers) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Vogelkers gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk ook goed aan wortels, snoeiwerk, groeiwijze, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Een Vogelkers Prunus padus kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond om de stam mooi recht te houden.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het essentieel om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Houd dit vooral in de gaten tijdens het groeiseizoen (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. In de drogere maanden raden we aan regelmatig extra water toe te dienen.

Vogelkers goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Soorten en TypesBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Prunus padus Vogelkers bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Vogelkers zonder gedoe tot in de tuin laten leveren. Via internet bestel je verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals een boompalenset of aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Prunus padus aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige boomverzorger. Dankzij deze service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je ervanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Let op: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen straatwerk, oude wortels, bekabeling, puin en grind, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie