Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bonte-wilg-struikvorm-salix-caprea-hakuro-nishiki-bestellen-bezorgen

Bonte wilg Struikvorm (Salix caprea ‘Hakuro-nishiki’) online bestellen

De Bonte wilg Struikvorm (Salix caprea ‘Hakuro-nishiki’) voordelig online bestellen en laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit platform vind je veel informatie en verzorgingstips voor deze Wilg. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleuren van het blad zijn Bontbladig, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 225 cm. Deze Bonte wilg Struikvorm kan jij online kopen vanaf €8,95.

Naam boomBonte wilg Struikvorm (Salix caprea ‘Hakuro-nishiki’)
Latijnse naamSalix caprea Hakuro-nishiki
CategorieWilg
Verkoopprijs v.a.€8,95
KleurenBontbladig, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Bonte wilg Struikvorm (Salix caprea Hakuro-nishiki) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Salix caprea ‘Hakuro-nishiki’ is een echte eyecatcher. Bomen leveren verkoeling, ecologisch evenwicht en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Wilg het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, een aanhangwagen is niet nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In deze tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Bonte wilg Struikvorm Salix caprea Hakuro-nishiki kunt kunt vinden. Of bekijk alles over de Bruidsbloem op stam (Deutzia scabra ‘Plena’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Salix caprea Hakuro-nishiki (Bonte wilg Struikvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Bonte wilg Struikvorm kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Je moet ook zeker rekening houden met wortels, schaduw, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  Deze Bonte wilg Struikvorm Salix caprea Hakuro-nishiki plant je het beste in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in voor meer stabiliteit.

 5. Onderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om genoeg water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeimaanden (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de drogere maanden wordt het aanbevolen om regelmatig extra water toe te dienen.

Bonte wilg Struikvorm goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Extra informatie over de Salix caprea ‘Hakuro-nishiki’

De Salix caprea ‘Hakuro-nishiki’ is een bladverliezende sierheester, die door zijn max. hoogte van 225 cm een behoorlijke opvuller in de tuin. De plant dankt zijn populariteit aan het prachtige blad. Dit is frisgroen met een wit randje. Bovendien zijn de uitlopers witroze van kleur; een prachtige combinatie! U kunt hier van het vroege voorjaar tot in het late najaar van genieten.De Salix caprea ‘Hakuro-nishiki’ is winterhard en bladverliezend.Tuinplant.nl adviseert u om de Salex caprea ‘Hakuro-nishii’ in het voorjaar goed terug snoeien. Verder vereist de plant geen onderhoud. Gebruik bij het aanplanten Tuinplantengrond.Tip: Deze soort is ook als bol op stam verkrijgbaar! De maximale groeihoogte is ongeveer 225 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Breed / verspreid, Compact. Samenvatting van de kleur: Bontbladig, Wit. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Tip: deze Wilg is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Bruidsbloem op stam (Deutzia scabra ‘Plena’).

Maximale hoogte225 cm
GroeivormBreed / verspreid, Compact
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Salix caprea ‘Hakuro-nishiki’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Salix caprea Hakuro-nishiki?

De bladkleur is Bontbladig, Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar je de boom plant moet vrij zijn van oude beplanting, stronken, oude wortels, straatwerk enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Bonte wilg Struikvorm?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat en niet te droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Kijk ook goed naar verlies van bladeren en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Salix caprea Hakuro-nishiki Bonte wilg Struikvorm thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Bonte wilg Struikvorm lekker makkelijk laten bezorgen tot in de tuin. Via internet bestel je allerlei soorten, maten en andere benodigdheden zoals binddraad en grond voeding. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat houdt de aanplantservice in?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Salix caprea Hakuro-nishiki aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een erkende boomexpert. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen oude wortels, worteldoek, bekabeling, straatwerk, puin en grind en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie