Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bruidsbloem-op-stam-deutzia-scabra-plena-bestellen-bezorgen

Bruidsbloem op stam (Deutzia scabra ‘Plena’) online bestellen

De Bruidsbloem op stam (Deutzia scabra ‘Plena’) gemakkelijk online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijkingssite check je veel praktische info over deze Bomen op stam. Je kunt direct online bestellen bij een van de boomexperts of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De bladkleur is mooi: roze, wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei, Juni, Juli. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 350 cm. Dit type Bruidsbloem op stam kan jij online kopen vanaf €58,50.

Naam boomBruidsbloem op stam (Deutzia scabra ‘Plena’)
Latijnse naamDeutzia scabra Plena
CategorieBomen op stam
Prijsindicatie€58,50
Kleurenroze, wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei, Juni, Juli

Bruidsbloem op stam (Deutzia scabra Plena) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Deutzia scabra ‘Plena’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden een eigen microklimaat, ze produceren zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Bomen op stam zeker een hele leuke mogelijkheid. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In deze tabel vergelijk je erkende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Bruidsbloem op stam Deutzia scabra Plena online kan kopen. Of vind informatie en tips voor de Appelboom (Malus domestica ‘Topaz’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Deutzia scabra Plena (Bruidsbloem op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom laten leveren

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw bestelling wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Bruidsbloem op stam kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, groeiwijze, snoeiwerk, schaduw.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Bruidsbloem op stam Deutzia scabra Plena kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (Mei, Juni, Juli). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode wordt het aanbevolen om regelmatig extra water toe te dienen.

Bruidsbloem op stam goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Aanvullende informatie over de Deutzia scabra ‘Plena’

De Deutzia scabra ‘Plena’ (Bruidsbloem op stam) is een bladverliezende boom. Het blad is ovaal en groen. In het late voorjaar en de vroege zomer (mei tot juli) vormen zich veel wit-roze bloemen in rechtopstaande trossen tussen de bladeren. Na de herfst valt het blad af. De Deutzia scabra ‘Plena’ verlangt een plekje met veel zonlicht, in een vochtige en voedselrijke grond. De Bruidsbloem op stam vereist weinig verzorging. Bij het aanplanten kunt u het beste Aanplantgrond en Boompalen gebruiken. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 350 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Compact. Samenvatting van de kleur: roze, wit. De bloeitijd is Mei, Juni, Juli. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Bomen op stam is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Appelboom (Malus domestica ‘Topaz’).

Maximale hoogte350 cm
GroeivormCompact
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Deutzia scabra ‘Plena’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Deutzia scabra Plena?

De kleur van het blad is roze, wit. De bloeitijd is Mei, Juni, Juli. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats moet vrij zijn van bekabeling, straatwerk, grind, oude wortels enz. Zo kan de boom goed wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Bruidsbloem op stam?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Denk ook aan omwonenden: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Bekijk ook andere factoren als schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Wanneer kan ik de Deutzia scabra Plena Bruidsbloem op stam aan huis laten leveren?

Je kunt zo’n Bruidsbloem op stam makkelijk en snel laten leveren aan huis. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boompalenset en mest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Deutzia scabra Plena aanbieding afgeleverd en aangeplant door een erkende hovenier. Met deze extra service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Belangrijk: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, puin en grind, bekabeling, worteldoek, straatwerk en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie