Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zilveresdoorn-acer-saccharinum-bestellen-bezorgen

Zilveresdoorn (Acer saccharinum) online bestellen

De Zilveresdoorn (Acer saccharinum) voordelig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijker vind je veel nuttige informatie over deze Zilveresdoorn. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van onze partners. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleur van de boom is Blauw, Geel, Grijs, Groen. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Schaduw, Zon en de bloeitijd is Februari, Maart, April. De uiteindelijke hoogte is 1000 cm. Deze Zilveresdoorn is al te koop voor €49,50.

Naam boomZilveresdoorn (Acer saccharinum)
Latijnse naamAcer saccharinum
CategorieZilveresdoorn
Prijsindicatie€49,50
KleurenBlauw, Geel, Grijs, Groen
Beste standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeFebruari, Maart, April

Zilveresdoorn (Acer saccharinum) laten bezorgen in de tuin (mei 2023)

De Acer saccharinum geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven koele plekken in de tuin, ze dempen het geluid van de omgeving en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Zilveresdoorn het overwegen waard. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Daardoor wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hierna vergelijk je betrouwbare online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Zilveresdoorn Acer saccharinum kunt bestellen (online). Of bekijk meer over de Smalle japanse sierkers (Prunus serrulata ‘Amanogawa’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer saccharinum (Zilveresdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom laten leveren

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Zilveresdoorn voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan tegelwerk, snoeiwerk, bewatering, schaduw.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Zilveresdoorn Acer saccharinum kan je volgens de kweker planten in Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem goed vast te zetten.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Met name in de bloeiperiode (Februari, Maart, April). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode is het slim om de kluit extra nat te houden.

Zilveresdoorn goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Acer saccharinum

De Acer saccharinum draagt de Nederlandse naam Zilveresdoorn. Het is een forse boom, die zeker 10 m hoog kan worden. De Zilveresdoorn (Acer saccharinum) dankt zijn naam aan het feit dat de onderkant van de bladeren zilvergrijs van kleur is. De bovenkant is gewoon groen. De bloeitijd van de zilveresdoorn is in de maand maart voor er blad aan de boom komt. Er verschijnen dan groengele bloemen in de zilveresdoorn. In het najaar krijgt de zilveresdoorn gevleugelde zaden. De zilveresdoorn groeid het beste op een zonnige plaats in een droge tot vochtige grond. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Breed / verspreid, Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Blauw, Geel, Grijs, Groen. Het groeiseizoen is in Februari, Maart, April. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Niet vergeten: deze Zilveresdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Smalle japanse sierkers (Prunus serrulata ‘Amanogawa’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer saccharinum mei 2023
Welke kleur geven de bladeren van de Acer saccharinum?

De bladkleur is Blauw, Geel, Grijs, Groen. De bladeren komen tot bloei in Februari, Maart, April. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, grind, oude wortels, puin enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de beste standplaats voor de Zilveresdoorn?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De bodem moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Denk tenslotte ook aan schaduwvorming en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Acer saccharinum Zilveresdoorn in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan een Zilveresdoorn eenvoudig in de eigen tuin laten bezorgen. Online vind je diverse soorten groottes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boom palenboor of grond voeding. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Acer saccharinum aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een erkende boomverzorger. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Belangrijk: de plek waar je het laat planten moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, oude wortels, stronken, puin en grind, straatwerk en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie