Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zilveresdoorn-bestellen-bezorgen

Zilveresdoorn online bestellen

De Zilveresdoorn online bestellen en laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze website check je uitgebreide informatie over deze Zilveresdoorn. Of bestel direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleuren van het blad zijn Blauw, Geel, Grijs, Groen. De ideale standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon en de bloeitijd is Februari, Maart, April. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Dit type Zilveresdoorn kan jij online kopen vanaf €49,50.

Naam boomZilveresdoorn
Latijnse naamAcer saccharinum
Prijsindicatie€49,50
KleurBlauw, Geel, Grijs, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeFebruari, Maart, April

Zilveresdoorn (Acer saccharinum) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Acer saccharinum zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en zorgen voor wat extra privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Zilveresdoorn het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Met deze dienst wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de bijgaande tabel vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Zilveresdoorn Acer saccharinum online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Wilg.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer saccharinum (Zilveresdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Levering van de boom

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Zilveresdoorn plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan bewatering, groeiwijze, wortels, schaduw.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Zilveresdoorn Acer saccharinum kunt u aanplanten in Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (Februari, Maart, April). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de drogere maanden raden we aan de grond regelmatig te bevochtigen.

Zilveresdoorn goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Soorten ZilveresdoornsBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe snel kan ik de Acer saccharinum Zilveresdoorn in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt deze Zilveresdoorn gemakkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je meerdere varianten, hoogtes en extra’s zoals een boomband of mest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt de voordelige Acer saccharinum aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame hovenier. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Advies: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van stronken, worteldoek, straatwerk, puin en grind, bekabeling en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie