Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

chinese-zilverspar-abies-delavayi-green-giant-bestellen-bezorgen

Chinese zilverspar (Abies delavayi ‘Green Giant’) online bestellen

De Chinese zilverspar (Abies delavayi ‘Green Giant’) online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit platform lees je veel nuttige info over deze Zilverspar. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Grijs, Groen. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. De groeiperiode is Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is 500 cm. Deze Chinese zilverspar is al te bestellen vanaf €74,95.

Naam boomChinese zilverspar (Abies delavayi ‘Green Giant’)
Latijnse naamAbies delavayi Green Giant
CategorieZilverspar
Prijsindicatie€74,95
KleurenGrijs, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenMei, Juni

Chinese zilverspar (Abies delavayi Green Giant) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Abies delavayi ‘Green Giant’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren een eigen microklimaat, ze beperken wateroverlast en geven sfeer en kleur aan de tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Zilverspar iets wat je kunt overwegen. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit biedt verschillende voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Chinese zilverspar Abies delavayi Green Giant online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Laurierhaag (Prunus laurocerasus Genolia).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Abies delavayi Green Giant (Chinese zilverspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Chinese zilverspar gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Andere aspecten die van belang zijn: schaduw, groeiwijze, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Chinese zilverspar Abies delavayi Green Giant is aan te planten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Met name in het bloeiseizoen (Mei, Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. In droge, warme zomers is het noodzakelijk om extra water te geven.

Chinese zilverspar goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Extra informatie over de Abies delavayi ‘Green Giant’

De Abies delavayi ‘Green Giant’ is een traag groeiende spar met brede, kegelvormige groei. De ‘Green Giant’ kan 500cm hoog worden. De ‘Green Giant’ groeit in het voorjaar met lichtgroene scheuten die gedurende het jaar verkleuren naar donkergroen met een zilverkleurige glans. De ‘Green Giant’ draagt cilindrische, (lichtblauwe) kegels. De Zilverspar is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De ‘Green Giant’ komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair. De Abies delavayi ‘Green Giant’ gedijt het beste op vochthoudende, goed doorlatende grond in de volle zon of halfschaduw en verdraagt hitte en droogte. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale hoogte ligt op ongeveer 500 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Kegel, Pyramide. Samenvatting van de kleur: Grijs, Groen. De groeiperiode is Mei, Juni. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Niet vergeten: deze Zilverspar is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Laurierhaag (Prunus laurocerasus Genolia).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKegel, Pyramide
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Abies delavayi ‘Green Giant’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Abies delavayi Green Giant?

De bladkleur is Grijs, Groen. De bloeitijd is Mei, Juni. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar je de boom plant moet volledig vrij zijn van o.a. puin, grind, straatwerk, oude wortels enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welke standplaats kiezen voor de Chinese zilverspar?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ondergrond moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd rekening met uw buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Onderzoek ook aspecten zoals bladverlies en wortels die doorschieten.

Kan ik de Abies delavayi Green Giant Chinese zilverspar aan huis laten bezorgen?

Jij kan de Chinese zilverspar zonder gedoe in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere varianten, hoogtes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals tuinpalen en grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Dit duurt plus minus een week.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Abies delavayi Green Giant aanbieding thuisbezorgd en geplant door een professionele boomspecialist. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van oude wortels, worteldoek, stronken, straatwerk, bekabeling en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie