Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

laurierhaag-prunus-laurocerasus-genolia-bestellen-bezorgen

Laurierhaag (Prunus laurocerasus Genolia) online bestellen

De Laurierhaag (Prunus laurocerasus Genolia) voordelig online bestellen en laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze website vind je veel praktische info over deze Laurierhaag. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de toonaangevende tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De boom is mooi gekleurd: Groen, Wit, Zwart. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 400 cm. Deze Laurierhaag kan je al laten bezorgen vanaf €5,75.

Naam boomLaurierhaag (Prunus laurocerasus Genolia)
Latijnse naamPrunus laurocerasus Genolia
CategorieLaurierhaag
Prijsindicatie€5,75
KleurGroen, Wit, Zwart
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Laurierhaag (Prunus laurocerasus Genolia) thuis bezorgen (juni 2024)

De Prunus laurocerasus Genolia is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren verkoeling, reinigen de lucht en zorgen voor diepte in je tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is dit type Laurierhaag iets wat je kunt overwegen. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Laurierhaag Prunus laurocerasus Genolia online kunt bestellen. Of vind informatie en tips voor de Kust-mammoetboom (Sequoia sempervirens).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus laurocerasus Genolia (Laurierhaag) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende organismen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Laurierhaag voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als snoeiwerk, tegelwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Laurierhaag Prunus laurocerasus Genolia kan aangeplant worden in Elke grondsoort. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Vooral in het bloeiseizoen (Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. In een periode van droogte is het verstandig om extra water te geven.

Laurierhaag goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Aanvullende informatie over de Prunus laurocerasus Genolia

De laurierhaag Prunus laurocerasus Genolia is een laurierhaag met opgaande, dichte groei. De laurier haag Prunus laurocerasus Genolia kan tot 300cm hoog worden en heeft langwerpig, glanzend groen blad. In mei bloeit de laurierhaag Prunus laurocerasus Genolia met witte, opstaande bloemen, gevolgd door zwarte bessen in de herfst. De laurierhaag Prunus ‘Reynvaanii’ is een sterke haagplant, is zeer winterhard en groenblijvend en daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De laurierhaag Prunus laurocerasus Genolia komt het best tot zijn recht in een haag, maar doet het ook prima als solitair in de border. De Prunus laurocerasus Genolia gedijt het beste op droge tot vochthoudende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond gebruiken. Het planten van een laurierenhaag. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 400 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Opgaand, Struikvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Wit, Zwart. De bloeitijd is Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Elke grondsoort. Belangrijk: deze Laurierhaag is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Kust-mammoetboom (Sequoia sempervirens).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormOpgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Prunus laurocerasus Genolia juni 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Prunus laurocerasus Genolia?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Wit, Zwart. De groeiperiode is Mei. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van bekabeling, worteldoek, oude wortels, stronken enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Elke grondsoort.

Welke standplaats kiezen voor de Laurierhaag?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Onderzoek ook aspecten zoals schaduwvorming en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Prunus laurocerasus Genolia Laurierhaag aan huis laten leveren?

Je kunt een Laurierhaag probleemloos laten bezorgen tot in de tuin. Bij de boom-expert kan je kiezen uit diverse soorten groottes en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen en aanplantgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een speciale koeriersdienst. De bezorgtijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Prunus laurocerasus Genolia aanbieding thuisbezorgd en geplant door een betrouwbare boomspecialist. Daardoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat het altijd correct wordt neergezet. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Belangrijk: de plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, puin en grind, stronken, oude wortels, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie