Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zilverspar-bestellen-bezorgen

Zilverspar online bestellen

De Zilverspar eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijkingssite bekijk je veel praktische info over deze Zilverspar. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de toonaangevende tuincentra. Met de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Grijs, Groen. De boom houdt van Halfschaduw, Schaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei, Juni. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Deze Zilverspar is al te koop voor €74,95.

Naam boomZilverspar
Latijnse naamAbies
Vanafprijs€74,95
KleurGrijs, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeitijdMei, Juni

Zilverspar (Abies) thuis laten bezorgen (mei 2024)

De Abies is een echte eyecatcher. Bomen bieden schaduwrijke plekken, ze beperken wateroverlast en dieren zijn er gek op. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Zilverspar een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In deze tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Zilverspar Abies online kunt bestellen. Of bekijk meer informatie over de Zilveresdoorn.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Abies (Zilverspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende organismen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Zilverspar kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Bekijk ook relevante details zoals wortels, tegelwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Een Zilverspar Abies plant je het beste in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en controleer of de boom niet te diep staat. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Onderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Vooral in het bloeiseizoen (Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode raden we aan de boom wat extra water te geven.

Zilverspar goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Soorten ZilversparrenBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Abies Zilverspar in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan een Zilverspar makkelijk en snel bij u thuis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je allerlei soorten, maten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boom palenboor en bemesting. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Abies aanbieding thuisbezorgd en geplant door een erkende hovenier. Door deze handige service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de aanplantplek moet vrij zijn van straatwerk, oude wortels, bekabeling, worteldoek, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie