Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zilverspar-abies-homolepis-bestellen-bezorgen

Zilverspar (Abies homolepis) online bestellen

De Zilverspar (Abies homolepis) direct online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit portaal tref je veel nuttige info over deze Zilverspar. Of bestel direct bij een van de boomexperts of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De boom is mooi gekleurd: Blauw, Grijs, Groen, Paars. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 1000 cm. Deze Zilverspar kan je al laten bezorgen vanaf €164,95.

Naam boomZilverspar (Abies homolepis)
Latijnse naamAbies homolepis
CategorieZilverspar
Verkoopprijs v.a.€164,95
KleurBlauw, Grijs, Groen, Paars
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Zilverspar (Abies homolepis) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Abies homolepis is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen schaduw, verbeteren de luchtkwaliteit en zorgen voor diepte in je tuin. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Zilverspar iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hierna vergelijk je betrouwbare online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Zilverspar Abies homolepis online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Groene leibeuk (Fagus sylvatica leiboom).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Abies homolepis (Zilverspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Zilverspar gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Bekijk ook relevante details zoals snoeiwerk, tegelwerk, wortels, bewatering.

 4. De aanplanting

  Deze Zilverspar Abies homolepis kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het belangrijk om de kluit nat te houden. Met name in de bloeimaanden (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. In droge, warme zomers wordt het aanbevolen om extra water te geven.

Zilverspar goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Aanvullende informatie over de Abies homolepis

De Abies homolepis is een Zilverspar die begint als kegelvorm, maar later toegroeit naar een zuilvorm. De Abies homolepis kan tot 1500cm hoog worden. De naalden kleuren lichtgroen aan de bovenkant, zilverkleurig aan de bovenkant en staan dicht op elkaar op de takken. De Abies homolepis heeft een grijsroze schors met fijne schilfers en draagt cilindrische, paarsblauwe tot paarsbruine kegels. De Abies homolepis is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De Abies homolepis gedijt het beste op vochthoudende, goed doorlatende grond in de volle zon. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze is Kegel. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Blauw, Grijs, Groen, Paars. De bloeiperiode is April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Zilverspar is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Groene leibeuk (Fagus sylvatica leiboom).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Abies homolepis april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Abies homolepis?

De bladkleur is Blauw, Grijs, Groen, Paars. De bladeren komen tot bloei in April, Mei. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, grind, puin, oude beplanting enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Zilverspar?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Houd ook rekening met bladverlies en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Abies homolepis Zilverspar in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan de Zilverspar moeiteloos en snel laten bezorgen tot in de tuin. Online vind je meerdere hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals een boomband of mest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Abies homolepis aanbieding bezorgd en geplant door een gespecialiseerde tuinman. Hierdoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en mag je erop vertrouwen dat het juist geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Belangrijk: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen worteldoek, oude wortels, bekabeling, stronken, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie