Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zilverspar-abies-procera-glauca-bestellen-bezorgen

Zilverspar (Abies procera ‘Glauca’) online bestellen

De Zilverspar (Abies procera ‘Glauca’) gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit portaal tref je handige info over deze Zilverspar. Je kunt direct online bestellen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De bladkleur is mooi: Blauw, Bruin, Grijs. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei, Juni. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Deze Zilverspar is al te koop voor €44,95.

Naam boomZilverspar (Abies procera ‘Glauca’)
Latijnse naamAbies procera Glauca
CategorieZilverspar
Verkoopprijs v.a.€44,95
KleurenBlauw, Bruin, Grijs
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei, Juni

Zilverspar (Abies procera Glauca) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Abies procera ‘Glauca’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen verschaffen verkoeling, reinigen de lucht en zorgen voor wat extra privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Zilverspar het overwegen waard. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Daardoor wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In deze tabel vergelijk je erkende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Zilverspar Abies procera Glauca kunt bestellen (online). Of vind informatie en tips voor de Magnolia op stam (Magnolia stellata stam).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Abies procera Glauca (Zilverspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw boom wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Zilverspar plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan bewatering, snoeiwerk, wortels, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Deze Zilverspar Abies procera Glauca kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de boom voldoende water geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. In een periode van droogte is het een goed idee om regelmatig extra water toe te dienen.

Zilverspar goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Check aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Abies procera ‘Glauca’

De Abies procera ‘Glauca’ is een traag groeiende Zilverspar met smalle, kegelvormige groei. In de West-Europese klimaatzone kan de ‘Glauca’ tot 900cm hoog worden. In Noord-Amerika, waar de boom van nature voorkomt, kan hij tot 1500cm hoog worden. De zachte, glimmende naalden kleuren blauw tot helder blauwgrijs. De ‘Glauca’ heeft een gladde, zilvergrijze schors en draagt cilindrische kegels die verkleuren van paars naar bruin. De Zilverspar is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De ‘Glauca’ komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair. De Abies procera ‘Glauca’ gedijt het beste op vochthoudende, goed doorlatende, lichtzure grond in de volle zon. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale hoogte ligt op ongeveer 1000 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kegel. De (blad)kleur van deze boom is: Blauw, Bruin, Grijs. Deze boom bloeit met name in Mei, Juni. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Normale grond. Tip: deze Zilverspar is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Magnolia op stam (Magnolia stellata stam).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Abies procera ‘Glauca’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Abies procera Glauca?

De kleur van het blad is Blauw, Bruin, Grijs. De boom groeit in Mei, Juni. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude beplanting, straatwerk, worteldoek, grind enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Zilverspar?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem mag niet te nat of droog zijn. Let ook goed op de schutting: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Kijk ook goed naar overhangende takken en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Abies procera Glauca Zilverspar aan huis laten leveren?

Jij kan de Zilverspar eenvoudig thuis laten afleveren. Via internet bestel je verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen en grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Abies procera Glauca aanbieding bezorgd en geplant door een vakbekwame tuinman. Door deze handige service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Advies: de plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van stronken, worteldoek, straatwerk, puin en grind, bekabeling en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie