Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

magnolia-op-stam-magnolia-stellata-stam-bestellen-bezorgen

Magnolia op stam (Magnolia stellata stam) online bestellen

De Magnolia op stam (Magnolia stellata stam) eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze pagina vind je veel praktische informatie over deze Magnolia. Of bestel direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleur van de boom is Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Maart, April. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. Dit type Magnolia op stam kan je al laten bezorgen vanaf €58,50.

Naam boomMagnolia op stam (Magnolia stellata stam)
Latijnse naamMagnolia stellata stam
CategorieMagnolia
Verkoopprijs v.a.€58,50
KleurenWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April

Magnolia op stam (Magnolia stellata stam) bezorgen aan huis (april 2024)

De Magnolia stellata stam is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, ecologisch evenwicht en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Magnolia iets wat je kunt overwegen. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Magnolia op stam Magnolia stellata stam online kan kopen. Of bekijk alles over de Sikkelden (Cryptomeria japonica ‘Barabits Gold’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia stellata stam (Magnolia op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt meestal een dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Magnolia op stam kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Andere aspecten die van belang zijn: bewatering, tegelwerk, groeiwijze, schaduw.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Magnolia op stam Magnolia stellata stam kan men aanplanten in Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom komt te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (Maart, April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot het blad valt in de herfst. In droge, warme zomers adviseert de kweker om wekelijks te sproeien.

Magnolia op stam goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Magnolia stellata stam

De Magnolia stellata op stam is een mooie bloeiende boom. De bloemen zijn wit en bloeit al vroeg in het voorjaar wanneer de bladeren nog niet aan de plant zitten. Dit is een kleine boom die in elke tuin past! De maximale hoogte ligt op ongeveer 300 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Bossig. De (blad)kleur van deze boom is: Wit. Het groeiseizoen is in Maart, April. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond. Let op: deze Magnolia is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Sikkelden (Cryptomeria japonica ‘Barabits Gold’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormBossig
Geschikte grondHumus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia stellata stam april 2024
Wat zijn de kleuren van de Magnolia stellata stam?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Wit. De bloeitijd is Maart, April. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, grind, oude beplanting, straatwerk enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Magnolia op stam?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Let erop dat hij voldoende vrij staat: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken, schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Magnolia stellata stam Magnolia op stam aan huis laten leveren?

Je kunt een Magnolia op stam probleemloos bij u thuis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boompalenset en bemesting. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een speciale koeriersdienst. De bezorgtijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Magnolia stellata stam aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een professionele boomverzorger. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en mag je erop vertrouwen dat het proces op een goede manier verloopt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Bedenk wel: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, worteldoek, oude wortels, puin en grind, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie