Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

chinese-esdoorn-acer-ginnale-bestellen-bezorgen

Chinese esdoorn (Acer ginnale) online bestellen

De Chinese esdoorn (Acer ginnale) gemakkelijk online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit portaal tref je veel nuttige info over deze Acer boom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen, Rood, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is 1000 cm. Deze Chinese esdoorn kan je al laten bezorgen vanaf €65,95.

Naam boomChinese esdoorn (Acer ginnale)
Latijnse naamAcer ginnale
CategorieAcer boom
Prijsindicatie€65,95
KleurGeel, Groen, Rood, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Chinese esdoorn (Acer ginnale) bezorgen aan huis (april 2024)

De Acer ginnale zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en bieden privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Acer boom een uitstekende keuze. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In onderstaande tabel vergelijk je diverse online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Chinese esdoorn Acer ginnale kunt kunt vinden. Of klik door naar de pagina over de Weigela op stam (Weigela florida ‘Sunny Princess’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer ginnale (Chinese esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Een dag voor levering ontvang je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw boom wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Chinese esdoorn gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Bekijk ook relevante details zoals schaduw, bewatering, wortels, tegelwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Chinese esdoorn Acer ginnale kan je volgens de kweker planten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Houd dit vooral in de gaten tijdens het groeiseizoen (April, Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de droge hete zomermaanden raden we aan de kluit extra nat te houden.

Chinese esdoorn goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Acer ginnale

De boom is ook erg winterhard, dichtvertakt en kan dus zowel langs randen van de tuin staan (voor diepte) als op een meer solitaire plaats. Het liefst staat deze acer wel op een beschutte wat schaduwrijkere plaats met een goed gevoede ondergrond. Een potgrond/tuinturf mengsel voorziet hier erg goed in. Waarna een jaarlijkse mestronde de boom erg veel goed kan doen. Gebruik bij nieuwe aanplant van bomen bij voorkeur boompalen om de boom te stabiliseren. Deze kunnen bevestigd worden met speciale boombanden en zijn nodig zolang de nieuwe wortels nog niet gegroeid zijn. Gebruik bij de aanplant van bomen ook altijd de speciale aanplantgrond. Bij deze boom kunt u het beste grond verbeteren door ook de tuinturf toe te passen, dit zorgt voor de zuurtegraad die deze boom verlangd. De maximale hoogte ligt op ongeveer 1000 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel, Groen, Rood, Wit. De groeiperiode is April, Mei, Juni. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: deze Acer boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst mooie herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Weigela op stam (Weigela florida ‘Sunny Princess’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer ginnale april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Acer ginnale?

De kleur van het blad is Geel, Groen, Rood, Wit. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen straatwerk, stronken, bekabeling, puin enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Chinese esdoorn?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Denk ook aan omwonenden: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe snel kan ik de Acer ginnale Chinese esdoorn bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Chinese esdoorn zonder gedoe bij u thuis laten bezorgen. Online vind je meerdere hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen of aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Acer ginnale aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige boomspecialist. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de plek waar je het laat planten dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, bekabeling, oude wortels, puin en grind, stronken en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie