Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

weigela-op-stam-weigela-florida-sunny-princess-bestellen-bezorgen

Weigela op stam (Weigela florida ‘Sunny Princess’) online bestellen

De Weigela op stam (Weigela florida ‘Sunny Princess’) direct online bestellen en laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op Bomenbezorgen.nl check je veel nuttige informatie over deze Weigela. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De boom is mooi gekleurd: Roze. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is circa 250 cm. Deze Weigela op stam kan je al laten bezorgen vanaf €49,50.

Naam boomWeigela op stam (Weigela florida ‘Sunny Princess’)
Latijnse naamWeigela florida Sunny Princess
CategorieWeigela
Vanafprijs€49,50
KleurenRoze
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Weigela op stam (Weigela florida Sunny Princess) thuis bezorgen (april 2024)

De Weigela florida ‘Sunny Princess’ is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen schaduw, verbeteren de luchtkwaliteit en dienen uitstekend als perceel afboording. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is dit type Weigela iets wat je kunt overwegen. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je erkende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Weigela op stam Weigela florida Sunny Princess online kopen kan. Of bekijk meer informatie over de Kardinaalshoed op stam (Euonymus alatus ‘Compactus’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Weigela florida Sunny Princess (Weigela op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend organisme. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Weigela op stam gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Andere aspecten die van belang zijn: groeiwijze, tegelwerk, wortels, snoeiwerk.

 4. De aanplanting

  Een Weigela op stam Weigela florida Sunny Princess kan men aanplanten in Alle, Normale grond, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (April, Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In een periode van droogte is het verstandig om wat aanvullend water bij te geven.

Weigela op stam goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Weigela florida ‘Sunny Princess’

De Weigela florida ‘Sunny Princess’ is een weelderige weigelia op stam met geurende roze bloemen. Deze Weigela heeft bont blad. Door de Weigela florida ‘Sunny Princess’ een zonnige plek te geven, is de kans op veel bloemen het grootst. De Weigela staat niet graag in te droge grond. Bij het planten is het goed Aanplantgrond toe te voegen en een boompaal neer te zetten. Snoeien kan het best direct na de bloei. De maximale groeihoogte is ongeveer 250 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Bolvormig. Qua kleuren zie je voornamelijk Roze. De bloeiperiode is April, Mei, Juni. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond, Zandgrond, Zure grond. Opmerking: deze Weigela is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Kardinaalshoed op stam (Euonymus alatus ‘Compactus’).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormBolvormig
Geschikte grondAlle, Normale grond, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Weigela florida ‘Sunny Princess’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Weigela florida Sunny Princess?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Roze. De bladeren komen tot bloei in April, Mei, Juni. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder puin, straatwerk, bekabeling, grind enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Weigela op stam?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Denk ook aan omwonenden: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Weigela florida Sunny Princess Weigela op stam thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Weigela op stam zonder gedoe bij u thuis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je allerlei soorten, maten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boomband en mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Weigela florida Sunny Princess aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een gespecialiseerde boomexpert. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Tip: de aanplantplek moet vrij zijn van straatwerk, bekabeling, oude wortels, worteldoek, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie