Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

witte-druif-vitis-riesling-bestellen-bezorgen

Witte druif (Vitis ‘Riesling’) online bestellen

De Witte druif (Vitis ‘Riesling’) online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit portaal check je veel nuttige informatie over deze Druivenstruik. Of bestel direct bij een van de boomexperts of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleuren van het blad zijn Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Mei. De maximale hoogte is ongeveer 300 cm. Deze Witte druif is te koop voor prijzen v.a. €10,95.

Naam boomWitte druif (Vitis ‘Riesling’)
Latijnse naamVitis Riesling
CategorieDruivenstruik
Vanafprijs€10,95
KleurWit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Witte druif (Vitis Riesling) thuis bezorgen (mei 2024)

De Vitis ‘Riesling’ is een echte eyecatcher. Bomen bieden een eigen microklimaat, ze produceren zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Druivenstruik een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Witte druif Vitis Riesling online kunt bestellen. Zie ook meer informatie over de Rode esdoorn (Acer rubrum).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Vitis Riesling (Witte druif) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste producten worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die het water goed afvoert en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Witte druif gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan bewatering, schaduw, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Witte druif Vitis Riesling kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat deze in blad komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de drogere maanden is het noodzakelijk om regelmatig extra water toe te dienen.

Witte druif goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Vitis ‘Riesling’

De Vitis ‘Riesling’ is een goede tafeldruif met zeer grote vruchten met sappig vruchtvlees. Zoete en smakelijke witte druif. Bloeit in Juni met kleine onopvallende witte bloemen. Deze zelfbestuivende druiven zijn rijp in September. Deze witte druif kan zeer goed buiten groeien in Nederlands klimaat. Bladverliezend. Aanplanten in Tuinplantengrond. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Opgaand. De kleur van het blad is Wit. Het groeiseizoen is in Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Goed om te weten: deze Druivenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Rode esdoorn (Acer rubrum).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
Vruchtgevendja
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Vitis ‘Riesling’ mei 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Vitis Riesling?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Wit. De bladeren komen tot bloei in Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, worteldoek, oude beplanting, grind enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Witte druif?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Denk ook aan andere bewoners: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan schaduwvorming en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Vitis Riesling Witte druif bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Witte druif makkelijk en snel thuis laten afleveren. Via internet bestel je verschillende hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals een boomband en potgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Vitis Riesling aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een gespecialiseerde tuinman. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Advies: de plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, straatwerk, puin en grind, bekabeling, oude wortels en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie