Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

amberboom-liquidambar-slender-silhouette-bestellen-bezorgen

Amberboom (Liquidambar ‘Slender Silhouette’) online bestellen

De Amberboom (Liquidambar ‘Slender Silhouette’) gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze website bieden wij uitgebreide informatie over deze Amberboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. Deze boom kent de volgende kleuren: Bruin, Geel, Groen. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw. Hij komt tot bloei in April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 800 cm. Dit type Amberboom is te koop voor prijzen v.a. €115,50.

Naam boomAmberboom (Liquidambar ‘Slender Silhouette’)
Latijnse naamLiquidambar Slender Silhouette
CategorieAmberboom
Vanafprijs€115,50
KleurenBruin, Geel, Groen
Beste standplaatsHalfschaduw
BloeitijdApril, Mei

Amberboom (Liquidambar Slender Silhouette) thuis bezorgen (april 2024)

De Liquidambar ‘Slender Silhouette’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen zorgen voor schaduw, ze beperken wateroverlast en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Amberboom een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de bijgaande tabel vergelijk je diverse online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Amberboom Liquidambar Slender Silhouette online kunt bestellen. Of bekijk meer informatie over de Leiappelboom (Malus domestica ‘Golden delicious’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Liquidambar Slender Silhouette (Amberboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende organismen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Amberboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, tegelwerk, groeiwijze, schaduw.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Amberboom Liquidambar Slender Silhouette is aan te planten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem te verankeren.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het van levensbelang om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In een periode van droogte is het een goed idee om wat aanvullend water bij te geven.

Amberboom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Liquidambar ‘Slender Silhouette’

De amberboom (Liquidambar ‘Slender Silhouette’) is een boom met een bijzondere sierwaarde. Wat als eerste opvalt aan de amberboom (Liquidambar ‘SlenderSilhouette’) is de schitterende stam en takken die voorzien zijn van mooie groeven, oudere takken zijn voorzien van kurklijsten. In het voorjaar loopt de amberboom uit met glanzend groene handvormig bladeren die voorzien zijn van rode vlekken. De amberboom heeft eengeelgroene onopvallende bloeiwijze is in april/mei. In de hefst kleuren de bladeren van deze boom opvallend rood. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De maximale groeihoogte is ongeveer 800 cm. De groeiwijze is Opgaand. De kleur van het blad is Bruin, Geel, Groen. Deze boom bloeit met name in April, Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Amberboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Leiappelboom (Malus domestica ‘Golden delicious’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Liquidambar ‘Slender Silhouette’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Liquidambar Slender Silhouette?

De boom heeft verschillende kleuren Bruin, Geel, Groen. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van bekabeling, grind, straatwerk, worteldoek enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Amberboom?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw. De bodem moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Houd ook rekening met schaduw en wortels die doorschieten.

Kan ik de Liquidambar Slender Silhouette Amberboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Amberboom makkelijk en snel aan huis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals set met boompalen of grondmest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, ongeveer 5 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Liquidambar Slender Silhouette aanbieding bezorgd en geplant door een betrouwbare boomexpert. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat het proces op een goede manier verloopt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de plantplaats moet vrij zijn van puin en grind, oude wortels, bekabeling, straatwerk, worteldoek en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie