Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

berk-betula-pendula-fastigiata-bestellen-bezorgen

Berk (Betula pendula ‘Fastigiata’) online bestellen

De Berk (Betula pendula ‘Fastigiata’) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze website vind je handige info over deze Berkenboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De bladkleur is mooi: Bruin, Geel, Groen, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Dit type Berk is te koop voor prijzen v.a. €67,75.

Naam boomBerk (Betula pendula ‘Fastigiata’)
Latijnse naamBetula pendula Fastigiata
CategorieBerkenboom
Prijsindicatie€67,75
KleurenBruin, Geel, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Berk (Betula pendula Fastigiata) laten bezorgen in de tuin (juni 2024)

De Betula pendula ‘Fastigiata’ is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, reinigen de lucht en dienen uitstekend als perceel afboording. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Berkenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In onderstaande tabel vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Berk Betula pendula Fastigiata online bestellen kan. Of bekijk meer informatie over de Doornloze braam (Rubus fruticosus ‘Triple Crown’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Betula pendula Fastigiata (Berk) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd vooraf rekening met de regels. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Berk gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Neem ook zaken in acht als snoeiwerk, schaduw, tegelwerk, bewatering.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Berk Betula pendula Fastigiata plant je het beste in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het cruciaal om de kluit nat te houden. Vooral in de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In droge, warme zomers is het slim om de kluit extra nat te houden.

Berk goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Extra informatie over de Betula pendula ‘Fastigiata’

De Betula pendula ‘Fastigiata’ is een witte berk. Bladverliezende, zuil- of kegelvormige, sierlijke boom. Heeft slanke, hangende twijgen en een zilverwitte schors die met de jaren zwart en ruw wordt bij de voet van de stam. In de lente verschijnen geelwitte katjes. De ovalen, lichtgroene bladeren kleuren geel in de herfst. De maximale hoogte ligt op ongeveer 1000 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Opgaand, Smal. Qua kleuren zie je voornamelijk Bruin, Geel, Groen, Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Berkenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Doornloze braam (Rubus fruticosus ‘Triple Crown’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormOpgaand, Smal
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Betula pendula ‘Fastigiata’ juni 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Betula pendula Fastigiata?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Bruin, Geel, Groen, Wit. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, oude beplanting, grind, stronken enz. Zo kan de boom goed wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Berk?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Denk ook aan andere bewoners: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken en wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Betula pendula Fastigiata Berk bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Berk eenvoudig tot in de tuin laten leveren. Bij online bomenwinkels vind je meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals binddraad en bemesting. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Bij de aanplantservice wordt jouw voordelige Betula pendula Fastigiata aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame boomverzorger. Met deze extra service wordt al het werk uit handen genomen en mag je erop vertrouwen dat het groen op een goede manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van worteldoek, stronken, bekabeling, straatwerk, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie