Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-magnolia-goldstar-bestellen-bezorgen

Beverboom (Magnolia ‘Goldstar’) online bestellen

De Beverboom (Magnolia ‘Goldstar’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze website vind je uitgebreide informatie over deze Beverboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomexperts of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleur van de boom is Geel, Groen. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April. Uiteindelijk wordt deze boom circa 300 cm. Deze Beverboom kan je al laten bezorgen vanaf €56,25.

Naam boomBeverboom (Magnolia ‘Goldstar’)
Latijnse naamMagnolia Goldstar
CategorieBeverboom
Verkoopprijs v.a.€56,25
KleurenGeel, Groen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril

Beverboom (Magnolia Goldstar) laten bezorgen in de tuin (mei 2024)

De Magnolia ‘Goldstar’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden koele plekken in de tuin, ze beperken wateroverlast en bieden privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Beverboom het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door de boomspecialist wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Magnolia Goldstar kunt kunt vinden. Of bekijk meer over de Zilverspar (Abies homolepis).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia Goldstar (Beverboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Veel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die het water goed afvoert en dagelijks voldoende zon krijgt. De Beverboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Neem ook zaken in acht als snoeiwerk, groeiwijze, bewatering, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Deze Beverboom Magnolia Goldstar kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in voor aanvullende ondersteuning.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het cruciaal om de grond vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (April). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de droge hete zomermaanden is het een goed idee om regelmatig extra water toe te dienen.

Beverboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Magnolia ‘Goldstar’

De Magnolia ‘Goldstar’ is een populaire sierheester met een schitterende bloei. Het is een bladverliezende struik die wel 3 m hoog kan worden en dus een goed opvuller is in een grote tuin. De Magnolia ‘Goldstar’ bloeit op de kale, donkerbruine takken in de maand april. Er verschijnen dan grote, geurende, stervormige bloemen die een zachtgele kleur hebben. Eventueel krijgt de plant een tweede bloei in de zomermaanden. Tijdens of na de bloei verschijnt het grote, langwerpige,donkergroene blad. De plant is zeer winterhard. Voor een uitbundige bloei is het belangrijk dat de Magnolia ‘Goldstar’ een zonnige standplaats krijgt in een humeuze bodem. Gebruik bij het aanplanten Tuinplantengrond. Een sieraad voor de tuin! De maximale groeihoogte is ongeveer 300 cm. De groeiwijze is Breed / verspreid. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel, Groen. De groeiperiode is April. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Zilverspar (Abies homolepis).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia ‘Goldstar’ mei 2024
In welke kleur komt het blad van de Magnolia Goldstar?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen. De groeiperiode is April. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek moet schoon zijn, dus geen worteldoek, oude wortels, puin, straatwerk enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Beverboom?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan omwonenden: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals mogelijke ongewenste schaduw en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Magnolia Goldstar Beverboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt deze Beverboom moeiteloos en snel bij u thuis laten bezorgen. Online vind je verschillende hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals set met boompalen en grondmest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Magnolia Goldstar aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een professionele boomverzorger. Met deze extra service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Let op: de plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, worteldoek, stronken, bekabeling, oude wortels en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie