Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

appelboom-malus-domestica-elshard-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Elshard’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Elshard’) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina tonen wij uitgebreide informatie over deze Appelboom. Je kunt direct online bestellen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleur van de boom is Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 500 cm. Deze Appelboom kan je al laten bezorgen vanaf €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Elshard’)
Latijnse naamMalus domestica Elshard
CategorieAppelboom
Vanafprijs€17,50
KleurGeel, Groen, Rood, Roze, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Elshard) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Malus domestica ‘Elshard’ is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen verkoeling, ze beperken wateroverlast en zorgen voor diepte in je tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is dit type Appelboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hierna vergelijk je diverse online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Elshard kunt bestellen (online). Of bekijk meer informatie over de Pruimenboom (Prunus domestica ‘Hauszwetsche’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Elshard (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt een dag van tevoren een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Appelboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan groeiwijze, snoeiwerk, wortels, bewatering.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Appelboom Malus domestica Elshard kan men aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen voor extra stevigheid.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Met name in de bloeimaanden (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de zomerperiode achter de rug is. In droge, warme zomers adviseert de kweker om wekelijks te sproeien.

Appelboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Belangrijke informatie over de Malus domestica ‘Elshard’

De Malus domestica ‘Elshard’ is een appelboom met witte/roze bloemen in het vroege voorjaar. Malus domestica ‘Elshard’ is een zelfbestuivende appelboom. Voor kruisbestuiving en meer vruchten is nodig een Cox’s, Golden Delicious of James Grieve. De grote stevige vrucht van deze appelboom is plukrijp in het najaar en heeft een uitstekende smaak met licht aroma. Deze appel word gebruikt als handappel en kan goed worden bewaard. Het snoeien van deze appelboom moet vanaf december tot maart. Zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De maximale groeihoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze is Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Goed om te weten: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Pruimenboom (Prunus domestica ‘Hauszwetsche’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Elshard’ juni 2024
Wat is de kleur van de Malus domestica Elshard?

De belangrijkste kleuren zijn Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen bekabeling, worteldoek, straatwerk, puin enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welke standplaats kiezen voor de Appelboom?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Denk ook aan omwonenden: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Denk tenslotte ook aan bladverlies en wortels die doorschieten.

Hoe kan ik de Malus domestica Elshard Appelboom bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt een Appelboom moeiteloos en snel thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit allerlei soorten, maten en eventuele hulpmiddelen zoals een boomband of potgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Malus domestica Elshard aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een ervaren boomspecialist. Hierdoor kan je alles rustig uit handen geven en ben je er verzekerd van dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Bedenk wel: de plantplaats moet vrij zijn van puin en grind, bekabeling, oude wortels, stronken, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie