Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

appelboom-malus-domestica-fuji-kiku-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Fuji Kiku’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Fuji Kiku’) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijkingssite tref je handige info over deze Appelboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomexperts of tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleur van de boom is Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 500 cm. Dit type Appelboom kan je al laten bezorgen vanaf €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Fuji Kiku’)
Latijnse naamMalus domestica Fuji Kiku
CategorieAppelboom
Verkoopprijs v.a.€17,50
KleurGeel, Groen, Rood, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Fuji Kiku) thuis bezorgen (mei 2023)

De Malus domestica ‘Fuji Kiku’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen bieden koele plekken in de tuin, ze dempen het geluid van de omgeving en dieren zijn er gek op. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Appelboom het overwegen waard. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door deze expert worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In deze tabel vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Fuji Kiku online kan kopen. Of vind informatie en tips voor de Walnoot (Juglans regia ‘Coenen’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Fuji Kiku (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom laten leveren

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar jouw woning. Een boom is een levend organisme. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Appelboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Je moet ook zeker rekening houden met schaduw, bewatering, snoeiwerk, wortels.

 4. Het planten van de boom

  De Appelboom Malus domestica Fuji Kiku kan je volgens de kweker planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en controleer of de boom niet te diep staat. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om genoeg water te geven. Dit is met name cruciaal in de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot de warme periode voorbij is. In de drogere maanden is het een goed idee om extra water te geven.

Appelboom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Verzorgingsinformatie over de Malus domestica ‘Fuji Kiku’

De Malus domestica ‘Fuji Kiku’ is een appelboom met witte/roze bloemen in het voorjaar. Malus domestica ‘Fuji Kiku’ is een zelfbestuivende appelboom. Voor kruisbestuiving en meer vruchten is nodig een Elstar, Gala, Golden Delicious of Idared. De overwegend rode vrucht van deze appelboom heeft een heerlijke zoete smaak met licht aroma die word gebruikt als handappel. Het snoeien van deze appelboom moet vanaf december tot maart. Zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk detail: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Walnoot (Juglans regia ‘Coenen’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Fuji Kiku’ mei 2023
Welke kleur hebben de bladeren van de Malus domestica Fuji Kiku?

De belangrijkste kleuren zijn Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De bladeren komen tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plantplaats moet vrij zijn van stronken, grind, worteldoek, straatwerk enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welke standplaats kiezen voor de Appelboom?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat en niet te droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en doorschietende wortels.

Wanneer kan ik de Malus domestica Fuji Kiku Appelboom aan huis laten leveren?

Jij kan de Appelboom zonder gedoe in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit allerlei soorten, maten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen en grond voeding. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Malus domestica Fuji Kiku aanbieding thuisbezorgd en geplant door een erkende boomverzorger. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Tip: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, straatwerk, bekabeling, oude wortels, puin en grind en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie