Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Walnoot (Juglans regia ‘Coenen’)

walnoot-juglans-regia-coenen-bestellen-bezorgen

Walnoot (Juglans regia ‘Coenen’) online bestellen

De Walnoot (Juglans regia ‘Coenen’) gemakkelijk online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit portaal vind je veel praktische info over deze Notenboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomexperts of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Bruin, Geel, Groen. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 800 cm. Deze Walnoot kan je al laten bezorgen vanaf €127,50.

Naam boomWalnoot (Juglans regia ‘Coenen’)
Latijnse naamJuglans regia Coenen
CategorieNotenboom
Prijsindicatie€127,50
KleurenBruin, Geel, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Walnoot (Juglans regia Coenen) laten bezorgen in de tuin ([maandjaar])

De Juglans regia ‘Coenen’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden verkoeling, ze dempen het geluid van de omgeving en zorgen voor diepte in je tuin. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Notenboom een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je toonaangevende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Walnoot Juglans regia Coenen online kan kopen. Of bekijk meer over de Echte klimop (Hedera hibernica).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Juglans regia Coenen (Walnoot) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Bezorging van de boom

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je order wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en goed zonlicht krijgt. De Walnoot plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Andere aspecten die van belang zijn: tegelwerk, snoeiwerk, groeiwijze, wortels.

 4. De aanplanting

  Zo’n Walnoot Juglans regia Coenen is aan te planten in Kleigrond, Normale grond, Zandgrond. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond om hem te verankeren.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het van levensbelang om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Vooral in de bloeimaanden (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. Bij een droge periode is het slim om regelmatig extra water toe te dienen.

Walnoot goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Vergelijk opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Juglans regia ‘Coenen’

De Juglans regia ‘Coenen’ kan uitgroeien tot een boom van ongeveer 15 meter hoog. De mooie brede, open kroon van de walnoot is opgebouwd uit zware takken. De oude stam van de Juglans regia ‘Coenen’ is lichtgrijs met diepe, onregelmatige verticale groeven. Na het uitlopen van de groene deelblaadjes verschijnen de groene, mannelijke katjes en de kleinere vrouwelijke bloemen. Deze Walnoot soort is zeer productief en vormt al noten na 1 á 2 jaar. De lichtbruine, grote walnoten zijn gegroefd en bijzonder smakelijk. De walnoten zijn te gebruiken voor directe consumptie en te gebruiken in diverse gerechten. De Juglans regia ‘Coenen’ is zelfbestuivend maar heeft een betere productie als er een bestuiver in de buurt staat zoals de Juglans regia ‘Broadview’. De Juglans regia ‘Coenen’ staat bekend als een goede muggen en vliegen verjager. Deze Walnoot soort houdt van een voedingsrijke bosgrond. Kalk stimuleert een goede groei en conditie van deze walnotenboom. Plaats een Boompaal en gebruik bij het planten Aanplantgrond. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 800 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kroonvorm, Opgaand. De kleur van het blad is Bruin, Geel, Groen. De groeiperiode is April, Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Kleigrond, Normale grond, Zandgrond. Goed om te weten: deze Notenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Echte klimop (Hedera hibernica).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormKroonvorm, Opgaand
Geschikte grondKleigrond, Normale grond, Zandgrond
WaterbehoefteNat, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Juglans regia ‘Coenen’ [maandjaar]
Wat is de kleur van de Juglans regia Coenen?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Bruin, Geel, Groen. De bladeren komen tot bloei in April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin, straatwerk, oude wortels, bekabeling enz. Zo kan de boom goed wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Kleigrond, Normale grond, Zandgrond.

Wat is de ideale standplaats voor de Walnoot?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd ook rekening met de buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Houd ook rekening met bladverlies en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Juglans regia Coenen Walnoot bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan de Walnoot snel en voordelig bij u thuis laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boom palenboor of grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Juglans regia Coenen aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een vakbekwame bomenspecialist. Door deze handige service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, puin en grind, oude wortels, stronken, bekabeling en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie