Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Maypole’)

zuil-appelboom-malus-domestica-maypole-bestellen-bezorgen

Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Maypole’) online bestellen

De Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Maypole’) gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijkingssite lees je handige informatie over deze Zuilboom. Of bestel direct bij een van de boomexperts of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Roze. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 150 cm. Deze Zuil-appelboom is al te bestellen vanaf €29,75.

Naam boomZuil-appelboom (Malus domestica ‘Maypole’)
Latijnse naamMalus domestica Maypole
CategorieZuilboom
Prijsindicatie€29,75
KleurenRoze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Zuil-appelboom (Malus domestica Maypole) thuis laten bezorgen ([maandjaar])

De Malus domestica ‘Maypole’ is een echte eyecatcher. Bomen leveren schaduw, reinigen de lucht en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Zuilboom een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In deze tabel vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Zuil-appelboom Malus domestica Maypole online kan kopen. Of bekijk meer informatie over de Krentenboom (Amelanchier canadensis).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Maypole (Zuil-appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Levering van de boom

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt meestal een dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Zuil-appelboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Je moet ook zeker rekening houden met groeiwijze, tegelwerk, wortels, snoeiwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Zuil-appelboom Malus domestica Maypole kan men aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In een periode van droogte is het noodzakelijk om wat aanvullend water bij te geven.

Zuil-appelboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Malus domestica ‘Maypole’

Malus domestica ‘Maypole’ dit leuke fruitboompje geeft sappige purperrode appeltjes met rood vruchtvlees. Het mooie groen/paarse blad in combinatie met de prachtige dieproze bloesem in het voorjaar zorgen er voor dat dit boompje een sierlijke aanvulling is voor iedere tuin. Past goed in een pot op balkon of terras en kan ook in de volle grond geplant worden. Bestuiving: zelf bestuivend. Resistent tegen schurft en meeldauw. Het groeit enkele centimeters per jaar. De vruchten groeien aan de stam. Snoeien is bijna niet nodig. Bewaren: Hoe lang u appelen kunt bewaren is afhankelijk van het ras en de rijpheid van de appel. De houdbaarheid kan variëren van twee dagen tot vier weken. Zomerrassen rijpen snel. De beste bewaarplaats is koel, donker en niet te droog, liefst niet in de koelkast. Appelen die op een fruitschaal in de huiskamer liggen, worden door de hoge temperatuur en de lage luchtvochtigheid snel overrijp. Bovendien produceren appelen veel ethyleen gas, wat tot gevolg heeft dat het andere fruit op de fruitschaal sneller door rijpt. Schoonmaken: Eet een appel gewassen, geschild, in zijn geheel of in partjes. Voor een kind is het prettig als het klokhuis er met een appelboor wordt uitgehaald. Appelen verkleuren na het schillen snel bruin. Door het toevoegen van een beetje citroen- of limoensap (bijvoorbeeld in fruitsalades) is dit te voorkomen. Consumptie: Een appeltje eet u niet alleen uit de hand. Er zijn oneindig veel recepten waarin de appel de hoofdrol speelt. Bekende recepten zijn appeltaart, appelmoes en appelflappen. Voedingswaarde: Appels zijn lekker en gezond. Ze bevatten niet zo veel vitamine C, maar wel veel kalium en voedingsvezels. Verder zijn ze rijk aan mineralen, kalk en ijzer. De caloriearme appel komt in elk afslankdieet voor. Tevens zegt men dat appels cholesterol verlagend zijn. De maximale groeihoogte is ongeveer 150 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Opgaand, Zuilvormig. De kleur van het blad is Roze. Deze boom bloeit met name in April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Niet vergeten: deze Zuilboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Krentenboom (Amelanchier canadensis).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormOpgaand, Zuilvormig
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Maypole’ [maandjaar]
Wat zijn de kleuren van de Malus domestica Maypole?

De belangrijkste kleuren zijn Roze. De bloeitijd is April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder puin, bekabeling, stronken, straatwerk enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Wat is de ideale standplaats voor de Zuil-appelboom?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let ook goed op de schutting: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Kijk ook goed naar bladverlies en doorschietende wortels.

Op welke manier kan ik de Malus domestica Maypole Zuil-appelboom thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Zuil-appelboom makkelijk en snel in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende formaten en andere essentials zoals binddraad of grond voeding. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Dit duurt plus minus een week.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Malus domestica Maypole aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een betrouwbare bomenspecialist. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je ervanuit gaan dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van straatwerk, stronken, puin en grind, bekabeling, oude wortels en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie