Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

appelboom-malus-domestica-golden-delicious-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Golden Delicious’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Golden Delicious’) goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit platform bekijk je veel nuttige informatie over deze Appelboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Oranje, Roze, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 500 cm. Dit type Appelboom is te koop voor prijzen v.a. €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Golden Delicious’)
Latijnse naamMalus domestica Golden Delicious
CategorieAppelboom
Prijsindicatie€17,50
KleurenGeel, Groen, Oranje, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Golden Delicious) thuis bezorgen (mei 2023)

De Malus domestica ‘Golden Delicious’ is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor koele plekken in de tuin, verbeteren de luchtkwaliteit en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Appelboom een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Golden Delicious online kopen kan. Of bekijk meer over de Kersenboom (Prunus avium ‘Regina’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Golden Delicious (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Bezorging van de boom

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Appelboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan tegelwerk, schaduw, wortels, bewatering.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Appelboom Malus domestica Golden Delicious kunt u aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom komt te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om de boom voldoende water geven. Vooral in de groeiperiode (Maart, April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. In de warme maanden raden we aan de grond regelmatig te bevochtigen.

Appelboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Verzorgingsinformatie over de Malus domestica ‘Golden Delicious’

De Malus domestica ‘Golden Delicious’ is een appelboom met witte/roze bloemen in het voorjaar. Malus domestica ‘Golden Delicious’ is een zelfbestuivende appelboom. Voor kruisbestuiving kan ook een Elstar, Cox’s of James Grieve. De saprijke groengele vrucht van deze appelboom is plukrijp in oktober en heeft een zacht zurige smaak die word gebruikt als handappel. Het snoeien van deze appelboom moet vanaf december tot maart. Zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten voor de vruchtdracht. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 500 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel, Groen, Oranje, Roze, Wit. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Kersenboom (Prunus avium ‘Regina’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Golden Delicious’ mei 2023
Welke kleur hebben de bladeren van de Malus domestica Golden Delicious?

De belangrijkste kleuren zijn Geel, Groen, Oranje, Roze, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen oude beplanting, oude wortels, stronken, grind enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Appelboom?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let op schuttingen & overkappingen: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken, schaduw en doorschietende wortels.

Hoe snel kan ik de Malus domestica Golden Delicious Appelboom aan huis laten bezorgen?

Jij kan de Appelboom eenvoudig aan huis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals boom palenboor en grond voeding. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Malus domestica Golden Delicious aanbieding thuisbezorgd en geplant door een professionele bomenspecialist. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en mag je erop vertrouwen dat het proces op een goede manier verloopt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van bekabeling, puin en grind, straatwerk, stronken, worteldoek en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie