Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

grove-den-pinus-sylvestris-boomvorm-bestellen-bezorgen

Grove den (Pinus sylvestris Boomvorm) online bestellen

De Grove den (Pinus sylvestris Boomvorm) online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze website tref je informatie en eigenschappen van deze Naaldboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de aangesloten winkels. Met behulp van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleur van de boom is Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Rood. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Deze Grove den is al te koop voor €127,50.

Naam boomGrove den (Pinus sylvestris Boomvorm)
Latijnse naamPinus sylvestris Boomvorm
CategorieNaaldboom
Vanafprijs€127,50
KleurenBlauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Rood
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Grove den (Pinus sylvestris Boomvorm) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Pinus sylvestris Boomvorm zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen bieden koele plekken in de tuin, verbeteren de luchtkwaliteit en geven sfeer en kleur aan de tuin. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Naaldboom iets wat je kunt overwegen. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Grove den Pinus sylvestris Boomvorm online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Beverboom Struikvorm (Magnolia ‘Heaven Scent’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus sylvestris Boomvorm (Grove den) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw bestelling wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Grove den voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk ook goed aan tegelwerk, snoeiwerk, bewatering, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Grove den Pinus sylvestris Boomvorm kan men aanplanten in Alle, Normale grond, Zandgrond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om hem extra te verstevigen.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Houd dit vooral in de gaten tijdens het bloeiseizoen (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de zomerdagen raden we aan wekelijks te sproeien.

Grove den goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Extra informatie over de Pinus sylvestris Boomvorm

De Pinus sylvestris is een opgaande den met takken in kransen, die later breed uitgroeien, krijgt daarna een ronde kroon. Volledig winterhard. Schilferachtige schors; roodbruin aan bovenstam en gekloofd en paarsgrijs aan de voet. Blauwgroene naalden in paren. Kegelvormige, groene kegels, die later licht grijs- of roodbruin worden. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 1000 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kegel. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Rood. De bloeitijd is Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond, Zandgrond. Belangrijk detail: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Beverboom Struikvorm (Magnolia ‘Heaven Scent’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pinus sylvestris Boomvorm juni 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Pinus sylvestris Boomvorm?

De kleur van het blad is Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Rood. De bloeitijd is Mei. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen straatwerk, oude wortels, oude beplanting, puin enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond, Zandgrond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Grove den?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat of droog zijn. Let ook goed op de schutting: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Denk tenslotte ook aan verlies van bladeren en wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Pinus sylvestris Boomvorm Grove den in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt de Grove den moeiteloos en snel bij u thuis laten bezorgen. Via internet bestel je verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen en mest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat betekent aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Pinus sylvestris Boomvorm aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een professionele boomexpert. Dankzij deze service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en ben je er verzekerd van dat het juist geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Let op: de aanplantplek dient vrij te zijn van bekabeling, oude wortels, puin en grind, straatwerk, worteldoek en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie