Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

appelboom-malus-domestica-granny-smith-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Granny Smith’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Granny Smith’) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op onze bomen-vergelijker lees je informatie en eigenschappen van deze Appelboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de aangesloten winkels. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen, Oranje, Roze, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 500 cm. Dit type Appelboom is te koop voor prijzen v.a. €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Granny Smith’)
Latijnse naamMalus domestica Granny Smith
CategorieAppelboom
Prijsindicatie€17,50
KleurenGeel, Groen, Oranje, Roze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Granny Smith) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Malus domestica ‘Granny Smith’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen geven schaduwrijke plekken, ze beperken wateroverlast en bieden privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Appelboom een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit biedt verschillende voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Hierbij wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je toonaangevende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Granny Smith online kopen kan. Of bekijk meer informatie over de Hazelnoot/ Hazelaar (Corylus Avellana ).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Granny Smith (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Appelboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, bewatering, snoeiwerk, schaduw.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Appelboom Malus domestica Granny Smith kan aangeplant worden in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Onderhouden

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de zomerdagen is het slim om wat aanvullend water bij te geven.

Appelboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Malus domestica ‘Granny Smith’

De Malus domestica ‘Granny Smith’ is een appelboom met witte/roze bloemen in het voorjaar. Malus domestica ‘Granny Smith’ is geen zelfbestuivende appelboom. Voor bestuiving is nodig een Benoni, Gala, James Grieve of summerred. De groene vrucht van deze appelboom is plukrijp in oktober en heeft een frisse zure smaak die word gebruikt als handappel, dessertappel en bewaarappel. Het snoeien van deze appelboom moet vanaf december tot maart. Zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De maximale groeihoogte is ongeveer 500 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen, Oranje, Roze, Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Tip: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Hazelnoot/ Hazelaar (Corylus Avellana ).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Granny Smith’ juni 2024
In welke kleur komt het blad van de Malus domestica Granny Smith?

De kleur van het blad is Geel, Groen, Oranje, Roze, Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, bekabeling, grind, oude beplanting enz. Zo kan de boom goed wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welke standplaats kiezen voor de Appelboom?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Houd ook rekening met verlies van bladeren en doorschietende wortels.

Hoe snel kan ik de Malus domestica Granny Smith Appelboom bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt de Appelboom eenvoudig laten bezorgen tot in de tuin. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals binddraad of bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Malus domestica Granny Smith aanbieding thuisbezorgd en geplant door een ervaren tuinman. Dankzij deze service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Niet vergeten: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin en grind, straatwerk, bekabeling, oude wortels, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie