Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

appelboom-malus-domestica-notarisappel-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Notarisappel’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Notarisappel’) voordelig online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit platform vind je informatie en eigenschappen van deze Appelboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleur van de boom is Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 500 cm. Deze Appelboom kan jij online kopen vanaf €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Notarisappel’)
Latijnse naamMalus domestica Notarisappel
CategorieAppelboom
Verkoopprijs v.a.€17,50
KleurGeel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Notarisappel) laten bezorgen in de tuin (mei 2023)

De Malus domestica ‘Notarisappel’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden koele plekken in de tuin, ecologisch evenwicht en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is dit type Appelboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door deze expert wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Notarisappel online kan kopen. Of bekijk meer over de Walnoot (Juglans Regia ‘Buccaneer’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Notarisappel (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Een boom is een levend organisme. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Appelboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan tegelwerk, snoeiwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  De Appelboom Malus domestica Notarisappel kan je volgens de kweker planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Til de boom voorzichtig in het gat en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode is het een goed idee om regelmatig extra water toe te dienen.

Appelboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Malus domestica ‘Notarisappel’

De Malus domestica ‘Notarisappel’ is een oud appelras welke bloeit met witte- roze bloemen in het voorjaar. De Malus domestica ‘Notarisappel’ is een zelfbestuivende appelboom maar produceert wel beter met een bestuiver in de buurt zoals een Malus domestica ‘James Grieve’ of een Malus domestica ‘Lunterse Pippeling’. De middelgrote, groen- rode vrucht van deze appelboom is plukrijp rond eind september en heeft een zoet zure smaak en een aangenaam aroma. De appels van de Malus domestica ‘Notarisappel’ kunnen worden gebruikt als handappel maar zijn ook goed te gebruiken om appelmoes, compote of sap van te maken. Het snoeien van deze appelboom kan van december tot maart maar zorg dan wel voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik Aanplantgrond bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Walnoot (Juglans Regia ‘Buccaneer’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Notarisappel’ mei 2023
In welke kleur komt het blad van de Malus domestica Notarisappel?

De bladkleur is Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. De boom groeit in Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. grind, puin, worteldoek, oude beplanting enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Appelboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd ook rekening met de buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Onderzoek ook aspecten zoals mogelijke ongewenste schaduw en wortels die doorschieten.

Wanneer kan ik de Malus domestica Notarisappel Appelboom aan huis laten leveren?

Je kunt zo’n Appelboom zonder gedoe laten bezorgen tot in de tuin. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals een boompalenset en grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Malus domestica Notarisappel aanbieding afgeleverd en aangeplant door een gespecialiseerde bomenspecialist. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Advies: de plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van puin en grind, oude wortels, worteldoek, straatwerk, bekabeling en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie