Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

gewone-esdoorn-acer-pseudoplatanus-bestellen-bezorgen

Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus) online bestellen

De Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus) gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze website tref je handige informatie over deze Gewone esdoorn. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de toonaangevende tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Bruin, Geel, Groen, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei, Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 1000 cm. Deze Gewone esdoorn is te koop voor prijzen v.a. €49,50.

Naam boomGewone esdoorn (Acer pseudoplatanus)
Latijnse naamAcer pseudoplatanus
CategorieGewone esdoorn
Verkoopprijs v.a.€49,50
KleurenBruin, Geel, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus) bezorgen aan huis (april 2024)

De Acer pseudoplatanus zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, zorgen voor zuurstof en bieden privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Gewone esdoorn een uitstekende keuze. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door deze expert wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Gewone esdoorn Acer pseudoplatanus online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Appelboom (Malus domestica ‘Granny Smith’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer pseudoplatanus (Gewone esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw boom wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Gewone esdoorn gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Neem ook zaken in acht als snoeiwerk, groeiwijze, tegelwerk, wortels.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Gewone esdoorn Acer pseudoplatanus kunt u aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om de kluit vochtig te houden. Met name in de groeiperiode (April, Mei, Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. In de warme maanden wordt aangeraden om regelmatig extra water toe te dienen.

Gewone esdoorn goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Acer pseudoplatanus

De Acer pseudoplatanus ook wel gewone esdoorn genoemd is een erg sterke boom, in het voorjaar een gelige bloei. Na de bloei komen er de welbekende vleugeltjes aan de boom. De gewone esdoorn stelt weinig eisen aan de omgeving en door zijn dichte bladerdak is het een boom die op latere leeftijd de nodige schaduw creeert. Snoeien van de esdoorn moet in het najaar gebeuren. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 1000 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Bruin, Geel, Groen, Wit. De bloeitijd is April, Mei, Juni. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk: deze Gewone esdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Appelboom (Malus domestica ‘Granny Smith’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer pseudoplatanus april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Acer pseudoplatanus?

De belangrijkste kleuren zijn Bruin, Geel, Groen, Wit. De bladeren komen tot bloei in April, Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De aanplantplek dient vrij te zijn van oude wortels, straatwerk, grind, worteldoek enz. Zo kan de boom goed wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Gewone esdoorn?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat en niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken, schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe kan ik de Acer pseudoplatanus Gewone esdoorn aan huis laten bezorgen?

Jij kan een Gewone esdoorn moeiteloos en snel laten bezorgen tot in de tuin. Bij online bomenwinkels vind je verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals set met boompalen of potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Acer pseudoplatanus aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een vakbekwame boomverzorger. Door deze handige service kan je alles rustig uit handen geven en kan je er rustig vanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Advies: de plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, oude wortels, straatwerk, bekabeling, stronken en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie