Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

appelboom-malus-domestica-selena-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Selena’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Selena’) direct online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op Bomenbezorgen.nl lees je informatie en eigenschappen van deze Appelboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Dit type Appelboom kan je al laten bezorgen vanaf €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Selena’)
Latijnse naamMalus domestica Selena
CategorieAppelboom
Prijsindicatie€17,50
KleurGeel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Selena) laten bezorgen in de tuin (februari 2024)

De Malus domestica ‘Selena’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen leveren koele plekken in de tuin, verbeteren de luchtkwaliteit en dieren zijn er gek op. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Appelboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je meerdere online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Selena kunt bestellen (online). Zie ook meer informatie over de Walnootboom (Juglans Regia ‘Proslavski’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Selena (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Bezorging van de boom

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Appelboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Neem ook zaken in acht als wortels, groeiwijze, tegelwerk, bewatering.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Appelboom Malus domestica Selena is aan te planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Vooral in het groeiseizoen (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. Tijdens de zomerdagen is het noodzakelijk om de boom wat extra water te geven.

Appelboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Vergelijk acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Malus domestica ‘Selena’

De Malus domestica ‘Selena’ is een appelboom met witte/roze bloemen in het voorjaar. Malus domestica ‘Selena’ is geen zelfbestuivende appelboom. Voor bestuiving is nodig een Cox’s, Elstar, Golden Delicious, James Grieve of Summerred. De rode vrucht van deze appelboom heeft een sappige zoete smaak. Het snoeien van deze appelboom moet vanaf december tot maart. Zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 500 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Opmerking: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Walnootboom (Juglans Regia ‘Proslavski’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Selena’ februari 2024
In welke kleur komt het blad van de Malus domestica Selena?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, oude beplanting, worteldoek, straatwerk enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Appelboom?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Houd ook rekening met de buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Kan ik de Malus domestica Selena Appelboom thuis laten leveren?

Jij kan deze Appelboom lekker makkelijk laten leveren aan huis. Bij online bomenwinkels vind je meerdere varianten, hoogtes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen of bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De geschatte levertijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Malus domestica Selena aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige boomspecialist. Door deze handige service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de plek waar je het laat planten moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, worteldoek, oude wortels, bekabeling, straatwerk en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie