Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

walnootboom-juglans-regia-proslavski-bestellen-bezorgen

Walnootboom (Juglans Regia ‘Proslavski’) online bestellen

De Walnootboom (Juglans Regia ‘Proslavski’) goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijkingssite tonen wij veel praktische informatie over deze Notenboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Geel, Groen. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 800 cm. Deze Walnootboom is al te bestellen vanaf €127,50.

Naam boomWalnootboom (Juglans Regia ‘Proslavski’)
Latijnse naamJuglans Regia Proslavski
CategorieNotenboom
Prijsindicatie€127,50
KleurenBruin, Geel, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Walnootboom (Juglans Regia Proslavski) thuis bezorgen (juni 2024)

De Juglans Regia ‘Proslavski’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen zorgen voor schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Notenboom iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Walnootboom Juglans Regia Proslavski online kan kopen. Zie ook meer informatie over de Struikklimop (Hedera helix ‘Zorgvlied’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Juglans Regia Proslavski (Walnootboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend organisme. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je order wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Walnootboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan bewatering, snoeiwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Walnootboom Juglans Regia Proslavski kunt u aanplanten in Kleigrond, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en controleer of de boom niet te diep staat. Graaf boompalen in om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het essentieel om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. In een periode van droogte is het noodzakelijk om de kluit extra nat te houden.

Walnootboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Extra informatie over de Juglans Regia ‘Proslavski’

De Juglans Regia ‘Proslavski’ is een veredelde walnotenboom die na ongeveer 4-5 jaar zijn eerste vruchten al draagt. Juglans Regia ‘Proslavski’ kan zichzelf vrijwel niet bestuiven en heeft dus de hulp nodig van andere walnotenbomen. Een goede bestuiver is de Juglans regia ‘Broadview’, deze hoeft niet echt in de buurt te staan omdat de bestuiving plaats vind door de wind. Na de bestuiving ontwikkelen zich de grote en langwerpige walnoten met een dikke schaal maar goede smaak. De vruchten zijn rijp wanneer de groene omhulsing barst dat is vaak in het begin van oktober. Bij verplante bomen is het goed om een boompaal te plaatsen tegen omwaaien en aanplantgrond door de bestaande grond te mengen voor een goede structuur. De maximale groeihoogte is ongeveer 800 cm. De groeiwijze is Kroonvorm, Opgaand. Samenvatting van de kleur: Bruin, Geel, Groen. De groeiperiode is April, Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Kleigrond, Normale grond. Goed om te weten: deze Notenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst mooie herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Struikklimop (Hedera helix ‘Zorgvlied’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormKroonvorm, Opgaand
Geschikte grondKleigrond, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Juglans Regia ‘Proslavski’ juni 2024
Welke kleur heeft het blad van de Juglans Regia Proslavski?

De kleur van het blad is Bruin, Geel, Groen. De boom groeit in April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De aanplantplek moet vrij zijn van oude beplanting, bekabeling, straatwerk, stronken enz. Zo kan de boom goed wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Kleigrond, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Walnootboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Let op schuttingen & overkappingen: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan mogelijke ongewenste schaduw en wortels die doorschieten.

Hoe kan ik de Juglans Regia Proslavski Walnootboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt de Walnootboom eenvoudig aan huis laten bezorgen. Online vind je verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals boompalen, bamboestokken of grond voeding. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een speciale koeriersdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Juglans Regia Proslavski aanbieding afgeleverd en aangeplant door een gespecialiseerde bomenspecialist. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat alles op de juiste manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Niet vergeten: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, straatwerk, puin en grind, bekabeling, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie