Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kardinaalshoed-op-stam-euonymus-alatus-compactus-bestellen-bezorgen

Kardinaalshoed op stam (Euonymus alatus ‘Compactus’) online bestellen

De Kardinaalshoed op stam (Euonymus alatus ‘Compactus’) gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijker lees je veel nuttige informatie over deze Kardinaalshoed. Bestellen kan gemakkelijk bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 250 cm. Dit type Kardinaalshoed op stam kan jij online kopen vanaf €58,50.

Naam boomKardinaalshoed op stam (Euonymus alatus ‘Compactus’)
Latijnse naamEuonymus alatus Compactus
CategorieKardinaalshoed
Verkoopprijs v.a.€58,50
KleurGeel, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Kardinaalshoed op stam (Euonymus alatus Compactus) laten bezorgen in de tuin (mei 2023)

De Euonymus alatus ‘Compactus’ is een echte eyecatcher. Bomen bieden schaduwrijke plekken, reinigen de lucht en dienen uitstekend als perceel afboording. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Kardinaalshoed iets wat je kunt overwegen. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hieronder vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Kardinaalshoed op stam Euonymus alatus Compactus online bestellen kan. Of bekijk meer over de Dikke Zuil- Perenboom (Pyrus communis ‘Obelisk’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Euonymus alatus Compactus (Kardinaalshoed op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Kardinaalshoed op stam gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk ook goed aan wortels, bewatering, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Het planten van de boom

  Deze Kardinaalshoed op stam Euonymus alatus Compactus kunt u aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot de zomerperiode achter de rug is. In droge, warme zomers adviseert de kweker om de kluit extra nat te houden.

Kardinaalshoed op stam goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Euonymus alatus ‘Compactus’

De Euonymus alatus ‘Compactus’ of Kardinaalshoed op stam is een bladverliezende boom met zeer stevige, bruine, gevleugelde takken. Het blad is donkergroen en wordt in de herfst stralend rood. ’s Zomers verschijnen er onopvallende geelgroene bloemetjes aan de struik. In de herfst, als de plant zijn prachtige, vuurrode kleur heeft, ontstaan er kleine rood paarse vruchtjes. De Euonymus alatus ‘Compactus’ is zeer winterhard en verlangt een zonnig plekje. Voor een behoud van de vorm mag de Kardinaalshoed op stam ’s winters bij gesnoeid worden. Gebruik bij het aanplanten Aanplantgrond en boompalen. De maximale hoogte ligt op ongeveer 250 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Compact, Opgaand. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen. Het groeiseizoen is in Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Niet vergeten: deze Kardinaalshoed is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Dikke Zuil- Perenboom (Pyrus communis ‘Obelisk’).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormCompact, Opgaand
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Euonymus alatus ‘Compactus’ mei 2023
Welke kleur heeft het blad van de Euonymus alatus Compactus?

De belangrijkste kleuren zijn Geel, Groen. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen oude beplanting, oude wortels, worteldoek, straatwerk enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Welke standplaats kiezen voor de Kardinaalshoed op stam?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat en niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Denk tenslotte ook aan schaduwvorming en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Euonymus alatus Compactus Kardinaalshoed op stam aan huis laten leveren?

Je kunt een Kardinaalshoed op stam makkelijk en snel thuis laten afleveren. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals binddraad en aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Euonymus alatus Compactus aanbieding thuisbezorgd en geplant door een professionele boomspecialist. Daardoor wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen stronken, bekabeling, puin en grind, oude wortels, straatwerk en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie