Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

japanse-notenboom-ginkgo-biloba-bestellen-bezorgen

Japanse Notenboom (Ginkgo Biloba) online bestellen

De Japanse Notenboom (Ginkgo Biloba) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze website bieden wij veel nuttige informatie over deze Notenboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van onze partners. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De boom is mooi gekleurd: Groen, Zwart. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 500 cm. Deze Japanse Notenboom kan je al laten bezorgen vanaf €84,25.

Naam boomJapanse Notenboom (Ginkgo Biloba)
Latijnse naamGinkgo Biloba
CategorieNotenboom
Prijsindicatie€84,25
KleurenGroen, Zwart
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Japanse Notenboom (Ginkgo Biloba) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Ginkgo Biloba is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren een eigen microklimaat, ze dempen het geluid van de omgeving en zorgen voor diepte in je tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Notenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Hierbij wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Japanse Notenboom Ginkgo Biloba online kopen kan. Of vind informatie en tips voor de Lindeboom (Tilia Cordata).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Ginkgo Biloba (Japanse Notenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom laten leveren

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Japanse Notenboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals snoeiwerk, tegelwerk, bewatering, wortels.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Japanse Notenboom Ginkgo Biloba plant je het beste in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem goed vast te zetten.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om genoeg water te geven. Met name in de groeiperiode (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de zomerperiode achter de rug is. In de drogere maanden is het verstandig om regelmatig extra water toe te dienen.

Japanse Notenboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Ginkgo Biloba

De Ginkgo Biloba is een Japanse Notenboom met een kegelvormige, open kroon. Het waaiervormige blad is donkergroen en verkleurt in de herfst prachtig naar oranje en felgeel. De Japanse Notenboom is goed winterhard en verliest zijn blad in het najaar om in de lente opnieuw uit te lopen. Op oude bomen kunnen zowel mannelijke als vrouwelijke bloemen verschijnen. Na de bloei verschijnen de vruchten die, eenmaal rijp, onaangenaam ruiken. Op oudere leeftijd dragen de bomen pas vrucht. De noten van de Japanse Notenboom Ginkgo worden in Azie geroosterd als delicatesse beschouwd. Ze zijn rauw niet eetbaar en kunnen ongekookt zelfs voedselvergiftiging veroorzaken. Het is dus belangrijk dat u zich goed inleest voordat u de noten als consumptie gaat gebruiken. De Ginkgo Biloba groeit het beste op droge tot vochthoudende grond en verlangt een lichte standplaats. Beperk het snoeien tot het weghalen van kruisende of beschadigde takken. Plaats een Boompaal bij de Japanse Notenboom en gebruik bij het planten Aanplantgrond en Tuinturf. De maximale groeihoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze is Breed / verspreid. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Zwart. De groeiperiode is April, Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Notenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Lindeboom (Tilia Cordata).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Ginkgo Biloba juni 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Ginkgo Biloba?

De bladkleur is Groen, Zwart. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar je de boom plant dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, straatwerk, puin, oude beplanting enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Japanse Notenboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat of droog zijn. Houd ook rekening met de buren: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Ginkgo Biloba Japanse Notenboom thuis laten bezorgen?

Jij kan de Japanse Notenboom gemakkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals een boomband of grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De bezorgtijd is plus minus een week.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Ginkgo Biloba aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een ervaren tuinman. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Niet vergeten: de aanplantplek dient vrij te zijn van worteldoek, straatwerk, oude wortels, bekabeling, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie