Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

vederesdoorn-acer-negundo-flamingo-bestellen-bezorgen

Vederesdoorn (Acer negundo ‘Flamingo’) online bestellen

De Vederesdoorn (Acer negundo ‘Flamingo’) online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina tref je veel nuttige info over deze Vederesdoorn. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van onze partners. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. Deze boom kent de volgende kleuren: Roze, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April. De uiteindelijke hoogte is circa 700 cm. Deze Vederesdoorn is al te koop voor €20,25.

Naam boomVederesdoorn (Acer negundo ‘Flamingo’)
Latijnse naamAcer negundo Flamingo
CategorieVederesdoorn
Verkoopprijs v.a.€20,25
KleurRoze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Vederesdoorn (Acer negundo Flamingo) thuis laten bezorgen (mei 2024)

De Acer negundo ‘Flamingo’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is deze Vederesdoorn iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door deze expert wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In deze tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Vederesdoorn Acer negundo Flamingo kunt bestellen (online). Of bekijk alles over de Chinese esdoorn (Acer ginnale).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer negundo Flamingo (Vederesdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Vederesdoorn voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Bekijk ook relevante details zoals wortels, groeiwijze, snoeiwerk, schaduw.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Vederesdoorn Acer negundo Flamingo kan aangeplant worden in Elke grondsoort. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem te verankeren.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het belangrijk om de kluit vochtig te houden. Met name in de groeiperiode (April). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de warme periode voorbij is. Tijdens de droge hete zomermaanden is het een goed idee om de boom wat extra water te geven.

Vederesdoorn goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Belangrijke informatie over de Acer negundo ‘Flamingo’

De Acer negundo ‘Flamingo’, ook bekend als Vederesdoorn, is een breed uitgroeiende plant. In tegenstelling tot de meeste Acers, groeien de negundo soorten vrij snel. 5 jaar na aankoop kan deze plant dan ook al zo’n 4 meter hoog zijn. De maximale hoogte die deze plant bereikt is zo´n 7 meter. Dit maakt de plant een mooie blikvanger in de wat grotere border of tuin. De samengestelde bladeren van deze plant zijn groen met een opvallende wit tot roze rand die wat lichter wordt gedurende de zomer. Het jonge blad is overwegend roze. In de herfst verliest deze plant het blad. In het voorjaar bloeit de plant met wit tot roze bloemen, die weinig opvallen. De plant haalt zijn sierwaarde dus echt uit het bijzondere blad. De Acer negundo ‘Flamingo’ is goed winterhard en behoeft weinig verzorging. Een zonnige tot halfschaduw plaats heeft de voorkeur. De bodem mag droog tot nat zijn, dit kan deze plant goed verdragen. Bij het planten is het altijd raadzaam om tuinturf te gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 700 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid, Kroonvorm, Opgaand. De kleur van het blad is Roze, Wit. De bloeiperiode is April. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Elke grondsoort. Goed om te weten: deze Vederesdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Chinese esdoorn (Acer ginnale).

Maximale hoogte700 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm, Opgaand
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Acer negundo ‘Flamingo’ mei 2024
Wat zijn de kleuren van de Acer negundo Flamingo?

De belangrijkste kleuren zijn Roze, Wit. De bloeitijd is April. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van grind, puin, straatwerk, oude wortels enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Elke grondsoort.

Welk standplaats is geschikt voor de Vederesdoorn?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Denk ook aan andere bewoners: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Denk tenslotte ook aan schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Acer negundo Flamingo Vederesdoorn aan huis laten leveren?

Je kunt zo’n Vederesdoorn snel en voordelig laten bezorgen tot in de tuin. Via internet bestel je verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. set met boompalen en grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Acer negundo Flamingo aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een erkende boomverzorger. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Tip: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, bekabeling, straatwerk, worteldoek, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie