Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

patio-perenboom-pyrus-communis-beurre-alexandre-lucas-bestellen-bezorgen

Patio perenboom (Pyrus communis ‘Beurré Alexandre Lucas’) online bestellen

De Patio perenboom (Pyrus communis ‘Beurré Alexandre Lucas’) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit platform bekijk je uitgebreide informatie over deze Patio-fruitboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de aangesloten winkels. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleuren van het blad zijn Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 150 cm. Dit type Patio perenboom kan je al laten bezorgen vanaf €20,25.

Naam boomPatio perenboom (Pyrus communis ‘Beurré Alexandre Lucas’)
Latijnse naamPyrus communis Beurré Alexandre Lucas
CategoriePatio-fruitboom
Verkoopprijs v.a.€20,25
KleurWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Patio perenboom (Pyrus communis Beurré Alexandre Lucas) laten thuisbezorgen (mei 2023)

De Pyrus communis ‘Beurré Alexandre Lucas’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen schaduw, verbeteren de luchtkwaliteit en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Patio-fruitboom een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen aanhangwagen nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Patio perenboom Pyrus communis Beurré Alexandre Lucas online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Glansmispelhaag (Photinia fraseri ‘Red Robin’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis Beurré Alexandre Lucas (Patio perenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende organismen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die het water goed afvoert en goed zonlicht krijgt. De Patio perenboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan tegelwerk, bewatering, schaduw, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  Deze Patio perenboom Pyrus communis Beurré Alexandre Lucas kan je volgens de kweker planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om de kluit vochtig te houden. Vooral in de bloeimaanden (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. Bij een droge periode adviseren wij om wekelijks te sproeien.

Patio perenboom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Tips en informatie over de Pyrus communis ‘Beurré Alexandre Lucas’

Deze mooie patio perenboom kan u overal kwijt, ook erg leuk om als kado te geven. De Pyrus communis ‘Beurré Alexandre Lucas’ is een grote, groengele sappige handpeer met roodbruine blos. Bestuiving: niet zelf bestuivend, geschikte bestuivers zijn ‘Beurré Hardy’, ‘Clapp’s’, ‘Conference’, ‘Triomphe de Vienne’ of ‘Williams’. Lange bewaartijd. Snoeien: in de winter of net na de bloei. Knip verticale takken (zgn. loten) weg. In de beginjaren is horizontaal buigen van vruchtdragende takken noodzakelijk. Bemesting: in de herfst een rijke gift van een organische meststof. Bij rijke vruchtdracht in de zomer nog een keer. Bewaren: Peren kunt u het beste koel, donker en droog bewaren. Ze zijn gevoelig voor kneuzingen en plekjes, dus behandel ze met zorg. Over de houdbaarheid valt weinig zeggen omdat dit sterk afhankelijk is van de rijpheid van de vrucht. De rijpheid van de peer kunt u controleren door het vruchtvlees naast het steeltje voorzichtig in te drukken. Bij rijpe peren geeft het vruchtvlees dan iets mee. Let op, vooral de zomerrassen rijpen erg snel door. Schoonmaken: Peren moeten voor gebruik altijd even gewassen worden. Consumptie: Handperen eet u, nadat u het steeltje verwijderd heeft, met schil en al op. Uiteraard kunt u naar eigen smaak de peer ook geschild of in stukjes nuttigen. Geschilde peren kleuren wel snel bruin. Om dit te voorkomen kunt u ze met wat citroensap besprenkelen. Peren worden meestal uit de hand gegeten, maar ook op de boterham smaken ze prima. Verder worden peren veel verwerkt in nagerechten. Wat zou u denken van peren uit de oven met chocoladesaus? Daarnaast kunt u peren verwerken tot jam, sap, compote, chutney en stroop. Stoofpeertjes moet u zoals de naam al zegt stoven. Deze gestoofde peertjes smaken heerlijk met vlees, kip of kaas. Voedingswaarde: Peren bevatten de minste fruitzuren. Daardoor zijn ze aanmerkelijk zoeter dan appelen. Peren zijn erg gezond en door het hoge gehalte aan kalk, kalium en fosfor werken ze vocht- en vet afdrijvend. Goed voor de lijn! De maximale groeihoogte is ongeveer 150 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Patio. De (blad)kleur van deze boom is: Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Opmerking: deze Patio-fruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Glansmispelhaag (Photinia fraseri ‘Red Robin’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormPatio
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis ‘Beurré Alexandre Lucas’ mei 2023
Welke kleur hebben de bladeren van de Pyrus communis Beurré Alexandre Lucas?

De belangrijkste kleuren zijn Wit. De bladeren komen tot bloei in Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De aanplantplek moet schoon zijn, dus geen straatwerk, worteldoek, oude wortels, stronken enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Welke standplaats kiezen voor de Patio perenboom?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond mag niet te nat of droog zijn. Houd ook rekening met de buren: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Houd ook rekening met overhangende takken, schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe kan ik de Pyrus communis Beurré Alexandre Lucas Patio perenboom thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Patio perenboom moeiteloos en snel thuis laten afleveren. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere varianten, hoogtes en andere essentials zoals boompalen, bamboestokken of mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is circa 5 – 7 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Pyrus communis Beurré Alexandre Lucas aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een deskundige hovenier. Met deze extra service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de plantplaats moet vrij zijn van worteldoek, bekabeling, oude wortels, puin en grind, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie