Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Sierappel (Malus ‘Evereste’)

sierappel-malus-evereste-bestellen-bezorgen

Sierappel (Malus ‘Evereste’) online bestellen

De Sierappel (Malus ‘Evereste’) eenvoudig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijkingssite bekijk je handige informatie over deze Appelboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Dankzij de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleur van de boom is Groen, Oranje, Rood, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 700 cm. Dit type Sierappel is te koop voor prijzen v.a. €49,50.

Naam boomSierappel (Malus ‘Evereste’)
Latijnse naamMalus Evereste
CategorieAppelboom
Prijsindicatie€49,50
KleurGroen, Oranje, Rood, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Sierappel (Malus Evereste) laten thuisbezorgen ([maandjaar])

De Malus ‘Evereste’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen leveren verkoeling, reinigen de lucht en zorgen voor diepte in je tuin. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Appelboom iets wat je kunt overwegen. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Sierappel Malus Evereste online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Kersenboom (Prunus cerasus ‘Morel’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus Evereste (Sierappel) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt een dag van tevoren een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Sierappel kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Andere aspecten die van belang zijn: groeiwijze, bewatering, tegelwerk, wortels.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Sierappel Malus Evereste kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Neem een schep en graaf een gat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om de stam mooi recht te houden.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de drogere maanden wordt het aanbevolen om wat aanvullend water bij te geven.

Sierappel goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Malus ‘Evereste’

Deze sierappel (Malus ‘Evereste’) is een kleine boom die op jonge leeftijd piramide achtig groeit en op latere leeftijd breder uitgroeid. De takken van deze sierappel (Malus ‘Evereste’) staan gespreid en gaan op latere leeftijd iets doorbuigen. De bladeren zijn donkergroen en iets gelobd. De sierappel blijft tot laat in het seizoen donker groen en verkleurd daarna oranjegeel. De witte, 6cm grote bloemen zitten in bundels van 4 tot 8 bijeen. De kleur in de knop is donker paars, deze verkleurt als ze uitgekomen zijn naar helderwit. De vruchtjes zijn rond de 2.5cm grote, oranjeroodtot rood en blijven tot januari aan de boom zitten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 700 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Oranje, Rood, Wit. De bloeitijd is April, Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Normale grond. Tip: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Kersenboom (Prunus cerasus ‘Morel’).

Maximale hoogte700 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus ‘Evereste’ [maandjaar]
Welke kleur geven de bladeren van de Malus Evereste?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Oranje, Rood, Wit. De bloeitijd is April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van stronken, bekabeling, puin, worteldoek enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Sierappel?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De aarde mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan schaduw en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Malus Evereste Sierappel thuis laten leveren?

Jij kan zo’n Sierappel lekker makkelijk bij u thuis laten bezorgen. Online vind je verschillende hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals tuinpalen en aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt plus minus een week.

Wat is de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Malus Evereste aanbieding afgeleverd en aangeplant door een ervaren boomverzorger. Hierdoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Bedenk wel: de plantplaats dient vrij te zijn van stronken, puin en grind, bekabeling, straatwerk, worteldoek en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie