Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Sierappel (Malus floribunda)

sierappel-malus-floribunda-bestellen-bezorgen

Sierappel (Malus floribunda) online bestellen

De Sierappel (Malus floribunda) voordelig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijkingssite tref je veel praktische informatie over deze Appelboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomexperts of tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleur van de boom is Geel, Groen, Roze. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 600 cm. Dit type Sierappel kan jij online kopen vanaf €49,50.

Naam boomSierappel (Malus floribunda)
Latijnse naamMalus floribunda
CategorieAppelboom
Prijsindicatie€49,50
KleurGeel, Groen, Roze
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Sierappel (Malus floribunda) laten thuisbezorgen ([maandjaar])

De Malus floribunda is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, ze produceren zuurstof en geven sfeer en kleur aan de tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Appelboom het overwegen waard. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door de boomspecialist wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hieronder vergelijk je toonaangevende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Sierappel Malus floribunda online bestellen kan. Of bekijk meer over de Kersenboom (Prunus avium ‘Bigarreau Napoleon’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus floribunda (Sierappel) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom laten leveren

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende organismen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt een dag van tevoren een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. De standplaats van de boom

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Sierappel plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Andere aspecten die van belang zijn: wortels, snoeiwerk, tegelwerk, bewatering.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Sierappel Malus floribunda kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Til de boom voorzichtig in het gat en controleer of de boom niet te diep staat. Monteer eventueel ook boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het van levensbelang om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name cruciaal in het groeiseizoen (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de warme maanden adviseren wij om wekelijks te sproeien.

Sierappel goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Tips en informatie over de Malus floribunda

Deze sierappel (Malus floribunda) is een bladverliezende, breed uitgroeiende boom met dichte kroon en groene bladeren. Van halverwege tot in het late voorjaar komen er in deze sierappel (Malus floribunda) lichtroze bloemen uit de rode knoppen. Daarna komen de vruchten in de herfst als erwtvormige, gele appeltjes. Plaats bij deze boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De maximale hoogte ligt op ongeveer 600 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Afhangend, Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen, Roze. De bloeitijd is April, Mei. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Kersenboom (Prunus avium ‘Bigarreau Napoleon’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormAfhangend, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus floribunda [maandjaar]
Wat zijn de kleuren van de Malus floribunda?

De boom heeft verschillende kleuren Geel, Groen, Roze. Het blad bloeit op in April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van oude beplanting, grind, straatwerk, stronken enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Sierappel?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan omwonenden: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken, schaduw en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Malus floribunda Sierappel thuis laten leveren?

Jij kan deze Sierappel zonder gedoe bij u thuis laten bezorgen. Via internet bestel je allerlei soorten, maten en andere essentials zoals boompalen of mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Malus floribunda aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame boomverzorger. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, bekabeling, straatwerk, puin en grind, worteldoek en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie