Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

meelbes-bestellen-bezorgen

Meelbes online bestellen

De Meelbes eenvoudig online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijker bieden wij veel praktische informatie over deze Meelbes. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van onze partners. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De bladkleur is mooi: Groen, Oranje, Rood, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei, Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 600 cm. Dit type Meelbes is al te koop voor €55,95.

Naam boomMeelbes
Latijnse naamSorbus aria
Vanafprijs€55,95
KleurenGroen, Oranje, Rood, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei, Juni

Meelbes (Sorbus aria) thuis bezorgen (december 2023)

De Sorbus aria zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen geven schaduwrijke plekken, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en zorgen voor diepte in je tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Meelbes zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Hierbij wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hieronder vergelijk je erkende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Meelbes Sorbus aria online bestellen kan. Of bekijk meer over de Magnolia.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Sorbus aria (Meelbes) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Meelbes voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Neem ook zaken in acht als schaduw, groeiwijze, snoeiwerk, bewatering.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Meelbes Sorbus aria kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Monteer eventueel ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Met name in het groeiseizoen (Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. In de warme maanden is het een goed idee om de grond regelmatig te bevochtigen.

Meelbes goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten Sorbus ariaBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Sorbus aria Meelbes thuis laten bezorgen?

Jij kan de Meelbes snel en voordelig laten leveren aan huis. Bij online bomenwinkels vind je verschillende hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals een boompalenset of potgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt de voordelige Sorbus aria aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een deskundige boomspecialist. Door deze handige service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Tip: de plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, oude wortels, straatwerk, stronken, bekabeling en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie